صالح زندي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در اين مدت 26 مورد عمليات امداد براي نجات شهروندان از داخل آسانسور در زمان قطعي برق توسط نيروهاي اين سازمان در مناطق شهري انجام شده است.
وي افزود: اين آمار در حالي است كه در سه ماه نخست امسال تنها 15 عمليات امداد و نجات در زمينه گير كردن افراد در آسانسور توسط آتش نشانان انجام شده بود.
معاون عمليات سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري سنندج تاكيد كرد: در زمان قطعي برق هواي داخل كابين آسانسور براي تنفس تا رسيدن نيروهاي امداد كفايت مي كند و احتمال سقوط نيز بسيار كم است.
زندي يادآور شد: با توجه به اطلاع رساني، زمان قطعي برق از سوي شركت توزيع، توصيه مي شود مديران آپارتمان ها در ساعات نزديك به خاموشي، آسانسور را از مدار خارج كنند.
وي از شهروندان نيز خواست در مواقع گير افتادن در آسانسور خونسردي خود را حفظ كرده و با سامانه 125 سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهند.
به گزارش ايرنا، هشت ايستگاه آتش نشاني فعال و مجهز در سنندج وجود دارد كه سه ايستگاه در نواحي منفصل و پنج ايستگاه در مناطق مركزي قرار دارد.
ايستگاه هاي آتش نشاني اين شهرستان با 153 نفر نيرو، خدمات مختلفي را به شهروندان ارائه مي دهد كه 130 نفر از اين نيروها، عملياتي هستند.
7348/9102
سنندج - ايرنا - معاون عمليات سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري سنندج گفت: در يك ماه گذشته (تيرماه) با توجه به قطعي برق در مناطق مختلف شهري حوادث مربوط به حبس شهروندان در آسانسورها نيز افزايش يافت.