۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹
کد خبر: 82988472
T T
۰ نفر
ذبح اخلاق در انتخابات خانه احزاب همدان- علیرضا جهانگیری*

همدان- ایرنا- رخدادهای پیش آمده در جلسه انتخابات خانه احزاب همدان نمایی نامناسب از فعالیان سیاسی این استان در مقابل اعضای شورای مركزی خانه احزاب ایران به نمایش گذاشت.

به گزارش ایرنا، با وجود سخنرانی 'حسین كمالی' رئیس خانه احزاب با محوریت تعامل و هم فكری احزاب برای پیشبرد اهداف كشور، اما جلسه انتخابات خانه احزاب با حاشیه ها و بداخلاقی های همراه بود.
در ابتدای جلسه اصوالگرایان با به رسمیت نشناختن حزب اعتدالیون یا همان مستقل ها ساز مخالف زده و جلسه را یك به یك ترك كردند.
این در حالیست آیین نامه خانه احزاب در 17 ماده و هشت تبصره به تائید جریان های فكری در مركز رسیده و انتخابات خانه احزاب پیش از همدان در 11 استان به این شیوه برگزار شده است.
ماده سه این آیین نامه به تركیب اعضای شورای اجرایی خانه احزاب اشاره دارد كه به طور مساوی از بین نمایندگان سه طیف اصولگرا، اصلاح طلب، مستقلین و اعتدالیون به مدت سه سال انتخاب می شوند.
اما اصولگرایان شرایط حاكم بر استان را بهانه ای برای دور زدن این آیین نامه دانسته و اعتدالیون را برای حضور در این انتخابات به رسمیت نشناختند.
محمود الفت دبیر حزب موتلفه اسلامی همدان نخستین اصولگرایی بود كه ساز مخالفت خود را با این آیین نامه كوك كرده و به نشانه اعتراض پس از سخنرانی و شنیدن صحبت های رئیس خانه احزاب بانگ رفتن كرد.
فاطمه خان محمدزاده عضو اصولگرای شورای مركزی خانه احزاب ایران كه در این نشست حضور داشت از محمود الفت خواست كه جلسه را ترك نكند.
او ابتدای از سابقه چهار دوره حضور و عضویت در خانه احزاب ایران سخن به میان آورد و از اینكه احزاب یاد نگرفته اند در كنار یكدیگر تبادل افكار كنند و تداوم این رویه منجر به حزب گریزی مردم شده است، گلایه كرد.

***بزرگان خانه احزاب این تركیب را تایید كردند
محمد زاده تاكید داشت كه بزرگان احزاب و تشكل های سیاسی تشكیل خانه احزاب، این تركیب را تایید و تصویب كردند فلذا زیر مجموعه هم باید به این تصمیم احترام قائل شوند.
او تشكیل خانه احزاب را یك كار صنفی دانست و ترك این جلسه را به ضرر احزاب و از بین رفتن حق حزب های شهرستانی معنی كرد و از اصولگرایان خواست در این انتخابات شركت كنند.
دبیر حزب موتله اسلامی همدان كه ایستاده صحبت های این عضو اصولگرای شورای مركزی خانه احزاب را پیگیر بود، بی توجه به این درخواست، با پایان یافتن صحبت های محمدزاده جلسه را ترك كرده و چند تن نیز به همراه وی از سالن جلسات خارج شدند.
با وجود تلاش مسئولان در بیرون از سالن شهدا برای بازگرداندن اصولگرایان به جلسه، این موضوع نتیجه نداد و اندك اصولگرایان حاضر در این نشست نیز یك به یك به جمع معترضان پیوسته و جلسه را ترك كردند.
انتخابات خانه احزاب بدون حضور اصولگرایان آغاز شد و بعد از رای گیری اعضای منتخب اصلاح طلبان برای حضور در خانه احزاب نوبت به انتخاب بازرسان رسید.
حذف یكی از اصلاح طلبان به علت نداشتن شرایط حضور در جمع بازرسان و اضافه شدن حسین آسیابان، خشم نماینده حزب آزادی را برانگیخت و منجر به درگیری لفظی بین وی با چند تن از اصلاح طلبان شد.
این حواشی به گفته رئیس خانه احزاب حتی در توسعه نیافته و دور افتاده ترین نقاط ایران نیز رخ نداده، هر چند داشتن اختلاف نظر امری بدیهی است.
در هر حال خانه احزاب محلی برای تمرین گفت و گو و حرف زدن است چراكه این مجموعه یك كار صنفی را دنبال كرده و كار سیاسی ندارد.
به گفته رئیس خانه احزاب ایران، در گذشته در صورت بروز اختلاف در این مجموعه، اعضا به سوی دیگر قندان پرتاب می كردند كه امید می رود با توجه به حواشی پیش آمده در انتخابات خانه احزاب و تصویر منفی كه گرایش های سیاسی از استان متمدن و فرهنگی همدان به نمایش گذاشتند، شاهد اینگونه رخدادها و خبرها نباشیم.
خبرنگار ایرنا