۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۰۴
کد خبر: 82988665
T T
۰ نفر
4 شركت خارجي جهت سرمايه گذاري در آذربايجان غربي آمادگي دارد

اروميه- ايرنا- مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي آذربايجان غربي با اشاره به اينكه زيرساخت هاي لازم براي عقد تفاهم نامه با سرمايه گذاران خارجي و داخلي فراهم است، گفت: چهار شركت بزرگ از كشورهاي آلمان و عراق و 2 شركت داخلي براي سرمايه گذاري و راه اندازي واحد توليدي در اين استان اعلام آمادگي كرده اند.

علي عبدلي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سرمايه گذار آلماني با نام شركت 'دهلر' توليد كننده 100 هزار تن انواع كنسانتره ميوه با سرمايه گذاري 10 هزار يورو، يكي از اين واحدهاست كه توافق هاي اوليه با سرمايه گذاران اين طرح صورت گرفته است.
وي ادامه داد: همچنين يك شركت عراقي توليدكننده صفحه كلاج و لنت ترمز تحت ليسانس كره جنوبي با 101 هزار يورو سرمايه، يكي ديگر از سرمايه گذاراني بوده كه براي حضور در آذربايجان غربي اعلام آمادگي كرده است.
وي بيان كرد: براي اين واحدهاي توليدي بيش از هشت هكتار زمين صنعتي تدارك ديده شده است تا در اختيار سرمايه گذاران قرار گيرد.
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي آذربايجان غربي افزود: با راه اندازي و بهره برداري از اين واحدهاي توليدي براي 2 هزار و 500 نفر اشتغال ايجاد مي‌شود.
وي راه اندازي واحدهاي توليدي خودرو' ون ' با مشاركت سرمايه گذاران آلماني و عراقي و نيز احداث كارخانه توليد توتون فرآوري شده را از ديگر طرح هايي عنوان كرد كه تا هفته دولت سال جاري كلنگ زني مي شود و مي تواند زمينه اشتغال براي 280 نفر را فراهم كند.
عبدلي ادامه داد: كلنگ زني واحد‌هاي توليد تراكتور‌هاي 90 اسب بخاري با ظرفيت 2 هزار و 500 دستگاه در سال و توليد كاغذ از سنگ آهك در شهرك صنعتي فاز سه اروميه از ديگر واحدهاي توليدي است كه در اين استان راه اندازي مي شود.
وي افزود: براي راه اندازي و بهره برداري از اين واحدهاي توليدي بيش از 400 ميليارد ريال سرمايه گذاري شده و براي 145 نفر نيز اشتغال ايجاد مي شود.
به گزارش ايرنا آذربايجان غربي از نظر صنعتي يكي از استان هاي كم برخوردار كشور به شمار مي رود اما با اجراي قانون خروج از ركود تدويني دولت تدبير و اميد، اقدامات خوبي در راستاي بازگشت واحدهاي توليدي و صنعتي اين استان به مدار توليد آغاز شده است.
در حال حاضر 25 شهرك و ناحيه صنعتي از 35 مورد مصوب آذربايجان غربي فعال بوده كه يكهزار و 100 واحد صنعتي را در خود جاي داده است و 20 درصد از اين واحدهاي توليدي با ظرفيت پايين فعاليت مي كند.
سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي ايران از شهريور 1384 فعاليت خود را آغاز كرد و بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي يك سازمان توسعه ‌اي به شمار مي رود.
8135/3072