دكتر علي شريفان روز دوشنبه در نشست پيشگيري از حوادث جاده اي افزود: براي خدمات رساني درخور به مصدومان و بيماران شهرستان هاي سبزوار، جوين، جغتاي، خوشاب و داورزن به 11 پايگاه جديد اورژانس نياز است.
وي تصريح كرد: در مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي سبزوار 40 دستگاه آمبولانس به صورت شبانه روزي فعال هستند كه حدود 30 درصد اين ناوگان بر مبناي استانداردهاي جهاني فرسوده است و بايد نوسازي شود.
دكتر شريفان با بيان اينكه بيشترين حوادث جاده اي كشور در 10 سال گذشته در شهريورماه رخ داده و بطور ميانگين روزانه 66 نفر در آن جان باخته اند، گفت: تمهيدات مناسبي براي كاهش تلفات و مصدومان ماه آخر تابستان پيش بيني شده است.
مدير مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي سبزوار گفت: علاوه بر پايگاههاي موجود، پنج آمبولانس اورژانس 115 ديگر در ايام تعطيلات اعياد قربان و غدير و روزهاي تاسوعا و عاشورا در منطقه غرب خراسان رضوي افزوده مي شود.
وي اظهار داشت: در چهار ماهه نخست امسال 52 هزار و 650 تماس با اورژانس برقرار شد كه منجر به 11 هزار و700 ماموريت و اعزام آمبولانس و ارائه خدمت به 13 هزار و 55نفر در شهرستان هاي سبزوار، جوين، جغتاي، خوشاب و داورزن شد.
26 مركز اورژانس شهري و روستايي با 29 دستگاه آمبولانس، يك دستگاه اتوبوس آمبولانس، يك دستگاه موتورآمبولانس و يك بالگرد خدمات درماني را در شهرستان سبزوار به هموطنان ارائه مي كنند.
سبزوار در 230 كيلومتري غرب مشهد واقع است.
8145/7495/5132
سبزوار- ايرنا- مدير مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي سبزوار گفت: هم اينك 26 مركز اورژانس شهري و روستايي در منطقه غرب خراسان رضوي فعال است اما چهار مكان ديگر نيز نياز جدي به ايجاد پايگاه دارد.