۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۴۵
کد خبر: 82994407
T T
۰ نفر

راه اندازی نیروگاه زباله سوز ساری، شاید وقتی دیگر

۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۴۵
کد خبر: 82994407
راه اندازی نیروگاه زباله سوز ساری، شاید وقتی دیگر

ساری - ایرنا - نایب رئیس شورای اسلامی ساری، صدور مجوز زیست محیطی، كمبود منابع مالی و پایان نیافتن ساخت بنای نیروگاه را علت اصلی تاخیر در راه اندازی پروژه نیروگاه زباله سوز این شهر دانست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اكبرزلیكانی عصر روز سه شنبه در بیست و هفتمین نشست شوری اسلامی شهر ساری میانگین پیشرفت فیزیكی این پروژه را در حوزه ابنیه 44 درصد و خرید تجهیزات را حدود 65 درصد بیان كرد.
به گفته وی تجهیزات اصلی از خارج خریداری و به محل پروژه در مركز استان مازندران حمل شده است.
زلیكانی افزود: براساس برنامه زمان بندی تا اسفندماه سال جاری ساخت ابنیه و خرید تجهیزات در صورت تامین اعتبار به اتمام می رسد.
وی بدون اشاره به زمان دقیق افتتاح نیروگاه زباله سوز شهر ساری اظهارداشت: با تكمیل ابنیه ،نصب تجهیزات خریداری در كمترین زمان نصب و فعالیت آزمایشی آن شروع می شود.
*** 700 میلیارد ریال اعتبار تكمیلی پروژه
نایب رئیس شورای اسلامی شهرساری میزان اعتبار ارزی و ریالی مورد نیاز برای تكمیل نیروگاه زباله سوز این شهر را افزون بر 4 میلیون و 200 هزار دلار اعتبار ارزی و 500 میلیارد ریال اعتبار ریالی اعلام كرده است.
زلیكانی اظهارداشت: در مجموع برای ساخت نیروگاه 450 تنی شهر ساری حدود 31 میلیون دلار اعتبار ارزی پیش بینی شد كه 60 درصد از سوی دولت و مابقی شركت تی تی اس به طور مشاركتی باید تامین كند.
وی خاطرنشان كرد: تاكنون 710 میلیارد ریال از اعتبار ریالی برای ساخت ابنیه و 27 میلیون دلار اعتبار ارزی آن برای خرید تجهیزات تامین شده است.
*** انتقاد از تاخیر در اجرای پروژه
علیجان شمشیربند یكی از اعضای شورای اسلامی شهر ساری از تاخیر در اجرای نیروگاه زباله سوز انتقاد كرد و خواهان اعلام زمان دقیق راه اندازی این پروژه شد.
رئیس چهارمین دوره شورای اسلامی شهر ساری گفت كه محل دفن فعلی زباله شهر ساری مورد اعتراض مردم منطقه چهاردانگه است.
وی اضافه كرد: با پادرمیانی مسوولان شهری و استانی برای دفن زباله در این منطقه كه حدود 70 كیلومتر با شهر ساری فاصله دارد شش ماه مهلت گرفتند كه با اتمام این مهلت همچنان زمان دقیق افتتاح مشخص نیست.
*** مشاركت 14 درصدی شهروندان ساروی در تفكیك زباله
رئیس سازمان پسماند شهرداری ساری گفت كه هم اكنون 14 درصد از شهروندان ساری در طرح تفكیك زباله شركت دارند.
عباس رجبی افزود: در مجموع از 100 هزار خانوار ساروی حدود 14 هزار خانوار از این شهروندان در این طرح مشاركت كردند و روزانه 5 تن زباله خشك از این خانوارها دریافت می شود.
نیروگاه زباله سوز شهر ساری كه در سال 89 در سفر استانی دولت دهم به تصویب رسید، عملیات اجرایی آن در تیرماه سال 95 شروع شد.
روزانه در مازندران 3 هزار و 500 تن زباله تولید كه حدود 12 درصد از این زباله مربوط به ساری است.
6982/1899
۰ نفر