۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۲۶
کد خبر: 82998067
T T
۰ نفر
نماينده مجلس: خبرنگاران بايد آزادانه از مسئولان انتقاد كنند

سنندج - ايرنا - نماينده مردم سنندج، كامياران و ديواندره گفت: خبرنگاران و اهالي رسانه و خبر بايد آزادانه از مسئولان انتقاد كنند تا آن بخشي كه مورد انتقاد است، اصلاح شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيد مهدي فرشادان عصر شنبه در نشست خبري به مناسبت روز خبرنگار اظهار داشت: ارزش قلم بالاست و نبايد شكسته شود لذا به عنوان نماينده مردم در قوه مقننه در حد بضاعت خود از اهالي رسانه حمايت مي كنم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص وضعيت راه هاي استان افزود: 90 ميليارد ريال براي راه هاي روستايي استان در نظر گرفته بودند كه با رايزني ها اين ميزان به 180 ميليارد ريال افزايش يافت البته به هيچ وجه نمي تواند مشكلات راه هاي روستايي كردستان را حل كند.
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات تاكيد كرد: طبق آمار ارائه شده از سوي پليس راه 365 نفر و برابر آمار اعلامي وزارت بهداشت، درمان و آموز پزشكي 480 نفر بر اثر تصادفات رانندگي در راه هاي كردستان سال گذشته جان خود را از دست داده اند.
وي با اشاره به اينكه بهسازي، احداث و مرمت راه هاي روستايي از نيازهاي كردستان است، يادآور شد: جاده هاي كردستان وضعيت مناسبي ندارد و آنچه تاكنون براي اين بخش انجام شده، حق مردم اين استان نبوده است.
فرشادان در خصوص پنجره واحد سرمايه گذاري و اينكه هدف آن تسهيلگري است، اضافه كرد: سرمايه گذاران براي گرفتن يك مجوز گاهي بايد امضاي 42 نفر و هفت ماه معطلي را تجربه مي كردند.
وي با بيان اينكه قرار بود در پنجره واحد سرمايه گذاري مديران كنار يك ميز جمع شده و مشكل سرمايه گذاران را حل كنند، گفت: با اجرا شدن طرح هاي اشتغال فراگير و پايدار روستايي كمي شرايط براي سرمايه گذاري در كردستان بهتر شده است.
نماينده مردم سنندج، كامياران و ديواندره در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: بانك ها در حوزه اشتغال و همچنين اخذ ضمانت نامه هاي بانكي بر سرمايه گذاران سخت مي گيرند و يا در حوزه طرح هاي اشتغالزايي سليقه اي عمل مي كنند.
فرشادان يادآور شد: برخي مديران اجرايي موجب فراري دادن سرمايه گذار مي شوند و عرقي به توسعه استان نداشته و در حق آن جفا مي كنند كه بايد منتظر برخورد قانوني باشند.
وي از طراحي و جمع آوري 18 امضاي نمايندگان مجلس براي استيضاح وزير راه و شهرسازي خبر داد و افزود: وضعيت نامناسب جاده هاي روستايي، ناكارآمدي و ضعف حوزه حمل و نقل جاده اي و محدود كردن معاونت روستايي از جمله بندهاي اعلام شده در طرح استيضاح است كه به زودي تقديم هيات رئيسه مجلس مي شود.
فرشادان در بخش ديگري با بيان اينكه موضوع تخصيص آب هاي سطحي كردستان بايد بازبيني شود و اقداماتي نيز از سوي دولت در اين زمينه آغاز شده است، يادآور شد: اكنون 11 درصد كشاورزي اين استان به صورت آبي است.
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات تاكيد كرد: اگر ميزان تخصيص آبي استان افزايش يابد 30 هزار ميليارد ريال توليد ثروت مي كند و مي تواند بسياري از مشكلات اقتصادي و معضل بيكاري را حل كند.
وي در رابطه با لايحه منطقه آزاد بانه و مريوان و احتمال عدم تصويب آن در مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به وضعيت ارزي مي توان از ظرفيت مناطق آزاد براي صادرات كالا و درآمد زايي استفاده بيشتري كرد.
فرشادان گفت: مناطق آزاد مي توانند پله اي براي توسعه صادرات باشند و به وضعيت اقتصادي رونق ببخشند چون در شرايط فعلي واردات كالا مقرون به صرفه نيست و بايد از توليد داخلي با هدف صادرات بيشتر حمايت كنيم.
6108/9102