به گزارش ایرنا، استاندار قم در این جلسه و در جمع دبیران و اعضای تشكل های مردم نهاد استان قم گفت: امروز برای قوام كشور و جامعه باید همه امور را به خود مردم واگذار كنیم و مسئولان باید نگرش خود را نسبت به سمن ها تغییر دهند.
سید مهدی صادقی با بیان اینكه تشكل های مردم نهاد برای تأثیرگذاری در میان مردم و مسئولان باید تغییر دیدگاه و رفتار را از خودشان آغاز كنند، اظهار داشت: هركسی بخواهد در هرجایگاه اجتماعی در فضای پیرامون خود مؤثر باشد، باید واقعیت ها، شرایط و وضعیت جامعه و مخاطبان را فهم و درك كند.
وی با بیان اینكه متأسفانه فرهنگ مشاركت در كشورمان آنگونه كه باید و شاید قدرتمند نیست، احساسی بودم مردم ایران را مورد توجه قرار داد و گفت: ساختار كشورمان در ابعاد مختلف به گونه ای شكل گرفته است كه همه امور به دولت ها متصل است و این وضعیت باید تغییر پیدا كند.
استاندار قم در پایان بر ضرورت حمایت از تشكل های مردم نهاد در راستای دستیابی به برنامه ها و اهداف عام المنفعه سمن ها تأكید كرد و گفت: تشكل های مردم نهاد نقش بسیار مؤثر و ارزشمندی در جهت افزایش مشاركت و تقویت نهادهای مردمی برعهده داشته و همه دستگاه های اجرایی باید از سمن ها حمایت كرده و سمن ها نیز وظایف و تكالیف خود را به خوبی انجام دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم نیز در این جلسه از پیگیری جدی مطالبات و دغدغه های تشكل های مردم نهاد خبر داد و گفت: صیانت از حقوق شهروندی و حمایت از سمن ها از سیاست های اصلی دولت یازدهم و دوازدهم است.
سید محمدرضا هاشمی با بیان اینكه در راستای كاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی، حضور و مشاركت مردم بسیار تأثیرگذار خواهد بود، بر نقش ارزشمند تشكل های مردم نهاد در جلب مشاركت مردمی تأكید كرد و گفت: مسائل و مشكلات سمن ها با حضور مدیران اجرایی مربوطه مورد بحث و بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.
مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم نیز در این جلسه استفاده از ظرفیت تشكل های مردم نهاد را در تأمین امنیت و آرامش در جامعه مؤثر دانست و گفت: در شرایطی كه دشمنان به دنبال توطئه و تفرقه در جامعه هستند، سمن ها می توانند با جلب مشاركت و اعتماد مردم در جامعه وحدت آفرین باشند.
عطاءالدین قاسمی با بیان اینكه امروز تشكل های مردم نهاد در حوزه های گوناگون باید برای ارتقاء شاخص های فرهنگی و اجتماعی در كشورمان تلاش كنند، گفت: تشكل های مردم نهاد می توانند به عنوان حلقه های واسط میان دولت و مردم، مشكلات و درخواست های شهروندان را از دستگاه های اجرایی مطالبه كنند و بدون شك دولت نیز از آنها حمایت خواهد كرد.
در این جلسه كه با حضور مدیركل ورزش و جوانان استان قم و جمعی از كارشناسان دستگاه های اجرایی ذیربط برگزار شد، برخی از دبیران و اعضای تشكل های مردم نهاد دیدگاه ها، مطالبات و موانع پیش روی این مجموعه های مردمی را بیان كردند.
در استان قم بیش از 100 تشكل مردم نهاد در حوزه های گوناگون محیط زیستی، آسیب های اجتماعی، امور جوانان، زنان و كودكان، امور فرهنگی، خیریه ها و بهداشت و درمان به ثبت رسیده است كه نیمی از این تشكل ها فعال بوده و در سال های گذشته اقدامات مؤثری برای آموزش و توانمندسازی این تشكل ها به انجام رسیده است.
8146/ 6133/
قم ـ ایرنا ـ جلسه گفتگو و طرح دیدگاه ها و دغدغه های تشكل های مردم نهاد استان قم دوشنبه شب با حضور استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در فرهنگسرای جوان شهر قم برگزار شد.