دكتر سید بصیر هاشمی پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا حمایت از فعالیت 6 مركز رشد و تعداد زیادی شركت های دانش بنیان را تلاشی در این زمینه برشمرد و گفت: محصولاتی كه به صورت نمونه از سوی محققان در این شركت ها و مراكز تولید شده باشد، پس از بررسی، به مرحله تولید انبوه می رسد و پس از تجاری سازی وارد بازار می شود.
وی از ارتباط با صنعت و مبحث فناوری سلامت، به عنوان یك اولویت مهم معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نام برد و گفت: این فرایند از سال گذشته تاكنون، با جدیت دنبال می شود و به عنوان یك مدیریت مهم پیگیری می شود و سطح پژوهش های كاربردی را ارتقا بخشیده است.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به تشكیل یك اتاق فكر برای بررسی و برنامه ریزی فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه های مختلف، یكی از این حوزه ها را ترجمان دانش ذكر كرد و گفت : با پیگیری این مبحث، دانش پژوهشگران به زبان ساده و قابل فهم برای جامعه ترجمه می شود تا دستاوردهای حاصل از آن، از سطح مجلات، كتاب ها و بایگانی ها فراتر رفته و در جامعه اثربخشی داشته باشد.
هاشمی ادامه داد: باید از نیروهای فكری و محقق دانشگاه و حوزه سلامت برای برطرف كردن نیازهای جامعه با تاكید بر دانش و فناوری استفاده بیشتر و بهتری انجام شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شیراز با اشاره به ارائه سالانه حدود هزار و 600 طرح پژوهشی در این دانشگاه بر اهمیت به كار گیری پیام های مفید و موثر این طرح ها در جامعه و سیاست گذاری ها، با هدف ارتقای سلامت عمومی تاكید كرد.
هاشمی با تاكید بر وجود توانمندی ها برای استقلال در این حوزه، اقدامات در حال انجام را تلاشی در راستای ارتقای دانشگاه علوم پزشكی شیراز به دانشگاه نسل سوم (كاربردی كردن علم)و حركت به سمت دانشگاه نسل چهارم(تجاری شدن) عنوان كرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شیراز گفت: گروه پژوهشگر این دانشگاه در گام نخست، كار بررسی و شناسایی مقالات باارزشی را كه در مجلات معتبر به چاپ رسیده و جنبه كاربردی دارد آغاز كرده اند تا پیام ها و مواردی كه از این مقالات برای مراكز علمی، دانشگاه و جامعه مفید است استخراج و با كمك خود محقق و نویسنده مقاله، در پایگاه خبری دانشگاه و رسانه ها در سطح جامعه منتشر كنند و بتوانیم دانش به دست آمده را در مسیر ارتقای سلامت جامعه به كار گیریم.
6113 /1876
معاون دانشگاه علوم پزشكی شیراز :
پژوهش های فناورانه تا 500 میلیون ریال حمایت مالی می شوند
۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۷
کد خبر:
83002909
شیراز - ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شیراز گفت: حمایت های ویژه ای برای پژوهش های مبتنی بر فناوری در نظر گرفته شده است ، برای این پژوهش ها پس از داوری و تصویب تا مبلغ 500 میلیون ریال، بودجه حمایتی در نظر گرفته شده است.