به گزارش خبرنگار ايرنا، سرهنگ سيدمرتضي ميرآقايي روز يكشنبه در سومين جشنواره برترين هاي مساجد كه با هدف شناسايي و معرفي پايگاه هاي برتر مساجد سروآباد برگزار شد، اظهار داشت: روحانيون و امامان جمعه و جماعات بايد با روشنگري، آگاه سازي و شفاف سازي، مردم را از اين توطئه شوم مطلع كنند.
وي مشاركت و كمك در امر مقدس مسجد سازي را يكي از برنامه هاي مهم سپاه دانست و افزود: سپاه ناحيه سروآباد امسال در بازسازي 11 مسجد سطح شهرستان مشاركت و همكاري دارد.
امام جمعه سروآباد نيز در اين مراسم با اشاره به جايگاه مساجد در دين اسلام گفت: مساجد در گذشته تا به حال محلي براي عبادت خداوند متعال، حل مشكلات مردم و مكاني براي تجمع مسلمانان و مقابله با توطئه هاي دشمنان بوده است.
ماموستا سيداحمد سجادي تاكيد كرد: مساجد نماد وحدت و اتحاد جامعه اسلامي است و دشمنان سعي دارند با ضربه زدن به مسجد و كمرنگ كردن نقش آن در وحدت و تلاش براي كم شدن مردم، بين مسلمانان تفرقه و اختلاف بيندازند.
وي خدمت به مساجد را ذخيره قيامت براي انسان دانست و يادآور شد: در خدمت مسجد بودن و كمك به حضور پررنگ مردم در مساجد سبب سعادت دنيوي و اخروي مي شود.
در اين مراسم كه به مناسبت روز جهاني مساجد برگزار شد، از مساجد، هيات امناهاي و فرماندهان پايگاه هاي بسيج مساجد برتر شهرستان سروآباد با اهداي لوح تقدير، تنديس و جوايزي تجليل و قدرداني شد.
به گزارش ايرنا، رژيم صهيونيستي در سال 1348 در اقدامي وحشيانه قسمتي از مسجد الاقصي را به آتش كشيد كه مسلمانان در محكوميت اين اقدام تظاهرات و راهپيمايي كردند، در تقويم جمهوري اسلامي ايران از سال 1382 روز 28 مرداد به عنوان روز مساجد نامگذاري شد.
شهرستان سروآباد با 2 بخش مركزي و هورامان و جمعيتي بيش از 50 هزار نفر در فاصله 90 كيلومتري از سنندج مركز استان كردستان واقع شده و 24 كيلومتر مرز با كشور عراق دارد.
7354/9102
سنندج - ايرنا - جانشين فرمانده سپاه ناحيه سروآباد گفت: كمرنگ كردن نقش مساجد در ايجاد وحدت و پايگاه يكپارچگي و انسجام از توطئه هاي دشمنان براي ايجاد تفرقه و اختلاف در بين مسلمانان است.