به گزارش ايرنا، سعيد بابازاده روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين اداره همچون سال هاي گذشته در راستاي توجه به اهميت سلامت گوشت دام هاي ذبح شده در عيد قربان اقدام به فعالسازي اكيپ هاي بازرسي در سطح شهرستان كرده است.
وي به اهداف فعالسازي اين اكيپ ها اشاره كرد و افزود: جلوگيري از شيوع بيماري ها بويژه بيماري مشترك بين انسان و دام، رعايت بهداشت دام هاي ذبح شده و بازرسي از تمامي واحدهاي ذبح دام از مهمترين اهداف فعالسازي اين اكيپ در شهرستان است.
وي اضافه كرد: اين گروه هاي نظارتي با بازرسي قبل، حين و بعد از كشتار دام، اندام هاي آلوده به بيماري را جدا و ضبط و از عرضه آن به خريداران جلوگيري مي كنند.
سعيد بابازاده افزود: در روز عيد قربان سلامت گوشت تمام احشام مستقر در مراكز عرضه دام و كشتارگاه ها توسط گروه هاي نظارتي مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي به خانواده هايي كه قصد ذبح دام براي عيد قربان دارند، توصيه كرد: احشام عيد قربان خود را از ميادين عرضه دام يا كشتارگاه هاي داراي مجوز خريداري كنند.
وي اضافه كرد: شهروندان ضمن همكاري با اكيپ دامپزشكي جهت بازرسي بهداشتي لاشه دام ذبح شده با شماره تلفن هاي 52723577 ، 52723631 تماس حاصل كنند تا با حضور اكيپ دامپزشكي در محل نسبت به بازديد لاشه اقدام شود.
به گزارش ايرنا، شهرستان چاراويماق داراي 250 هزار راس دام سبك و همچنين بيش از 20 هزار راس دام سنگين بوده كه اين تعداد در فصول مختلف متغير است.
اين شهرستان با 31 هزار نفر جمعيت در 150كيلومتري جنوب شرقي تبريز مركز آذربايجان شرقي واقع است.
3077/9880
مراغه – ايرنا - رئيس دامپزشكي چاراويماق از فعال سازي اكيب هاي ثابت و سيار بازرسي بهداشتي گوشت دام هاي ذبح شده در محل اداره دامپزشكي و سطح شهر قره آغاج خبر داد.