به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین امید روز دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: سطح بندی مراكز علمی كاربردی در چهار سطح و براساس میزان و كیفیت فعالیت های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناوری انجام می شود.
وی اضافه كرد: مراكزی كه براساس این شاخص ها از 100 امتیاز به 76 و بالاتر برسد در سطح یك قرار می گیرد كه در این دوره در كشور هیچ مركزی در این سطح قرار نگرفت.
رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی با اشاره به اختصاص شرایط ویژه برای مراكز سطح یك افزود: كاهش یك سوم هزینه بالادستی و تسهیل در جذب رشتههای جدید و امكان پذیرش دانشجویان خارجی از جمله امتیازها برای اینگونه مراكز است.
وی با بیان اینكه امتیاز بین 51 تا 75 نیز در سطح 2 قرار می گیرد، یادآور شد: در این دوره 17 مركز در استان های كشور در این سطح قرار گرفت كه یك مركز از این تعداد مربوط به استان كردستان و شهر سنندج است.
امید با اشاره به اینكه در این دوره سطح بندی 80 مركز در سطح چهار قرار گرفت، تاكید كرد: مراكزی كه در رتبههای پایین تری قرار بگیرد، موظف است در بازه زمانی مشخص رتبه خود را ارتقا دهد.
وی گفت: همچنین محدودیتهایی نیز در زمینه توسعه رشتهها برای این مراكز اعمال می شود و در نهایت مراكزی كه نتواند طی چند ماه آینده امیتازات خود را ارتقا دهد از چرخه آموزش های مهارتی حذف خواهد شد.
** 70 درصد دانش آموختگان علمی كاربردی شاغل شده اند
رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی در ادامه با بیان اینكه 50 درصد دانش آموختگان ما جذب بازار كار شده اند، افزود: براساس نظرسنجی های انجام شده 50 درصد دانشجویان این دانشگاه پس از فارغالتحصیلی، شاغل شده ضمن اینكه 25 درصد شان نیز قبل از ورود به این دانشگاه شاغل بوده اند.
وی یادآور شد: در مجموع حدود 70 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند ضمن اینكه این درصد برای ما ایدهآل نیست و ما باید به اشتغال 100 درصدی دانش آموختگان دست پیدا كنیم.
امید همچنین به وضعیت پذیرش مدرسین این دانشگاه اشاره و اظهار داشت: در گذشته پذیرش مدرسان بسیار آسان بود اما امروز اساتید از طریق فراخوان سراسری و طی كردن فرآیندهای جذب، وارد این دانشگاه می شوند.
وی با بیان اینكه براساس ارزیابی های انجام شده حدود 25 درصد مدرسینی كه در گذشته جذب شده، حذف شدند، اضافه كرد: فراخوان پذیرش مدرس برای سال تحصیلی جدید نیز 10 شهریور جاری اعلام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه جامع علمی كاربردی كردستان از سال 1382 با سه مركز فعالیت خود را شروع شد و تاكنون بیش از 20 هزار نفر از این مراكز در استان در مقطع كارشناسی و كاردانی فارغ التحصیل شده اند.
هم اكنون نیز 22 مركز آموزش علمی كاربردی استان كردستان وجود دارد كه 11 مركز آن فعال بوده و دانشجو جذب می كنند و مابقی بنا بر مصوبه شورای عالی اداری و همچنین دلایل دیگری غیرفعال هستند.
7348/9102
سنندج - ایرنا - رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی گفت: مراكز و واحدهایی كه فاقد كیفیت در بخش آموزش باشد بر اساس طرح سطح بندی، اگر نتواند خود را ارتقا دهد از چرخه آموزش حذف و كنار گذاشته می شود.