عزيز اماني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متوسط برداشت انجير از باغات سردشت هفت تا هشت تن در هكتار بوده و انجير توپي، زرد و قرمز از جمله ارقام مختلف آن است.
وي اضافه كرد: انجير توپي و زرد بيشتر مصرف تازه خوري دارد و انجير قرمز فرآوري و براي تهيه مربا استفاده مي شود.
اماني گفت: در سردشت 55 هكتار باغ انجير وجود دارد كه 50 هكتار آن بارور و پنج هكتار نيز باغ نهال است.
وي اضافه كرد: به علت مساعد بودن آب و هواي سردشت اين منطقه داراي ظرفيت هاي خوبي در توليد انجير است.
به گزارش ايرنا درخت انجير نيمه گرمسيري است و زمستان هاي ملايم همراه با بارندگي هاي پراكنده و تابستان هاي گرم را ترجيح مي دهد؛ اثر گرما و رطوبت در ميوه انجير نسبت به نوع مصرف ميوه متفاوت است.
اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، كلسيم، فسفر و ويتامينهاي A و B و C است.
7125/3072
اروميه- ايرنا- مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان غربي گفت: بيش از 500 تن انجير از 55 هكتار باغ بارور سردشت برداشت شد.