به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور، مجید قدمی همچنین با اشاره به اینكه 170 مدرسه از مدارس استثنایی كشور توسط خیرین احداث شده است، ادامه داد: اكنون نیز چند پروژه خیرساز در استان های مختلف در حال ساخت است و علاوه بر این خیرین در تجهیز مدارس استثنایی مشاركت دارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینكه 150 هزار دانشآموز معلول در سال تحصیلی جدید وارد مدارس میشوند، ادامه داد: این دانشآموزان سال تحصیلی خود را در بیش از یك هزار و 570 مدرسه استثنایی آغاز خواهند كرد.
قدمی با بیان این نكته كه از بین 150 هزار دانشآموز استثنایی 65 هزار نفر در سیستم تلفیقی حضور مییابند، تصریح كرد: بقیه دانشآموزان نیز در مدارس خاص در هفت گروه ناشنوا، كمتوان ذهنی، نابینا، معلولان دارای اختلالات عاطفی - رفتاری، جسمی - حركتی، اختلالات یادگیری، نابینا و چند معلولیتی تحصیل خواهند كرد.
وی به برگزاری 60 دوره تخصصی برای معلمان دانشآموزان استثنایی نیز اشاره كرد و گفت: معلمان دانشآموزان استثنایی در كنار عشق و علاقه باید از لحاظ علمی نیز بهروز باشند.
اكنون هزار و 560 مدرسه استثنایی، ۲۵ مدرسه شبانه روزی و ۴۴۷ مركز مشكلات ویژه یادگیری داریم كه ۱۳۹ مركز آن غیر دولتی است.
تعداد دانش آموزان مدارس خاص در سال تحصیلی گذشته ۷۵ هزار و ۲۵۷ نفر بود كه از این تعداد ۷ هزار و ۴۰۲ نفر كم توان ذهنی و ۲۳۱ نفر اوتیسم هستند كه در مدارس خاص تحصیل می كنند.
علمی**1883**2017
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی:
كتاب های درسی مدارس استثنایی به موقع توزیع شد
۲۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۴۳
کد خبر:
83033596
تهران- ایرنا- رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور گفت: امسال كتابهای درسی دانش آموزان با نیازهای ویژه به موقع و قبل از آغاز سال تحصیلی در مدارس استثنایی توزیع شده است.