به گزارش ايرنا هادي رجائي نيا، روز يكشنبه در نشست شوراي آموزش و پرورش فاروج گفت: 2 مدرسه خيرساز آماده بهره برداري در ماه مهر شده و خيران هفته گذشته مدرسه دالنجان كرديه را نيز كلنگ زني كردند.
وي با بيان اينكه انجام به موقع تعهدات دولتي، انگيزه خيران براي مشاركت در ساخت مدارس فرسوده را افزايش مي دهد، گفت: طرح هاي خيرساز از لحاظ زماني نيز از بخش دولتي زودتر اجرا مي شود.
فرماندار فاروج در ادامه پيشنهاد داد: براي استفاده بهتر از قير تامين شده توسط اداره كل تجهيز، توسعه و نوسازي مدارس، بايد آسفالت فضاي آموزشي به شهرداري ها واگذار شود.
امام جمعه فاروج نيز با گراميداشت ماه محرم گفت: رواج بسياري از ناهنجاري ها در جامعه متاثر از ترك فريضه امر به معروف و نهي از منكر است.
حجت الاسلام عباسعلي قلي زاده افزود: دانش آموزان را بايد از همان ابتدا خيرخواه خود و جامعه تربيت كرد تا در بزرگسالي در شمار افراد تاثيرگذار باشند.
بر اساس اعلام آموزش و پرورش 52 درصد كلاس هاي درس فاروج به مقاوم سازي نياز دارد كه اين شهرستان در اين زمينه از ميانگين استاني پايين تر است.
شهرستان فاروج 4.78 درصد از جمعيت دانش آموزي خراسان شمالي را دارد.
تاكنون 69 باب مدرسه با 338 كلاس درس و 18 هزار و 718 متر مربع مساحت در اين شهرستان مقاوم سازي شده كه فاروج با 13.4 درصد از متوسط 15 درصدي اين شاخص در استان عقب است.
وضعيت 56 مدرسه با 218 كلاس درس در اين شهرستان مستحكم است كه در شاخص استحكام بناي مدارس با 58 درصد از شاخص استان با 48 درصد جلوتر است.
هشت هزار دانش آموز در 135 آموزشگاه شهرستان فاروج تحصيل مي كنند.
7187/5132
بجنورد- ايرنا - فرماندار فاروج گفت: خيران در ساخت و ساز مدارس در اين شهرستان از بخش دولتي پيشي گرفته اند و دستگاه ها بايد با عمل به تعهدات خود در اين حوزه اعتمادسازي كنند.