مجيد خدابخش روز يكشنبه در آيين واگذاري اسناد واحدهاي شهرك صنعتي تخصصي كفش، كيف و صنوف وابسته تبريز، با اشاره به جايگاه كفش تبريز در تاريخ، افزود: تمركز اصناف در يك شهرك تخصصي راهكار مناسبي براي رشد و توسعه است بنابراين با توجه به اقدام هاي خوبي كه در اين صنعت انجام شده بطور مطمئن به اهداف تعيين شده خواهيم رسيد.
وي با بيان اين كه قدم هاي مثبتي در زمينه توسعه صنعت كفش در استان برداشته شده است، گفت: ارتباط انجمن صنفي كفش تبريز با كشور ايتاليا اقدام بسيار خوبي است زيرا كه در جريان اين ارتباط كاري علاوه بر ارائه آموزش هاي لازم، با تجهيزاتي كه در اختيار توليدكنندگان قرار مي گيرد از كيفيت چرم اطمينان حاصل مي شود.
استاندار آذربايجان شرقي خاطرنشان كرد: پس از سفر رئيس جمهور به تبريز جلسات متعددي با همكاري انجمن صنفي كيف و كفش، اتحاديه كفش تبريز و وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد كه با پيگيري هاي مستمر اقدام هاي خوبي در زمينه احداث شهرك صنعتي كفش تبريز انجام شد.
خدابخش افزود: مزيت ايجاد شهرك صنعتي كفش تبريز اين است كه بخش خصوصي اين كار را شروع كرده و در اين زمينه به عنوان مسئولان دولتي موظف به حمايت از اين بخش هستيم زيرا كه صنعت كفش يكي از صنايع مهم استان است.
وي تمركز اصناف در يك شهرك تخصصي را به نفع توليدكنندگان دانست و گفت: در دنيا بهاي تمام شده محصولات در واحدهاي توليدي نقش اصلي را ايفا مي كند بنابراين ايجاد زنجيره توليد، برندسازي و بسته بندي مناسب موجب كاهش بهاي تمام شده خواهد شد.
در تبريز حدود 50 واحد صنعتي، بيش از 3 هزار واحد كوچك و متوسط توليدي و بيش از يكهزار و 500 واحد در بخش فروش و 300 واحد خدماتي كفش در تبريز فعاليت ميكنند.
بيش از 40 هزار نفر در صنعت كفش تبريز فعالند و اين شهر با بيش از 80 تا 90 ميليون جفت توليد سالانه 60 درصد توليد كشور را به خود اختصاص داده است.
3071
تبريز- ايرنا - استاندار آذربايجان شرقي با بيان اين كه وظيفه مسئولان حمايت كامل از صنعت كفش تبريز است، افزود: ايجاد شهرك تخصصي كفش بهترين فرصت براي پشتيباني از اين صنف است.