به گزارش ايرنا، باب الله فتحي روز يكشنبه در آيين تجليل از آتش نشانان ملاير اظهار داشت: بايد آتش نشانان خود را نسبت به تغيير و تحولاتي كه هم اكنون در حوزه شهرها رخ داده است، به روز رساني كنند.
وي با اشاره به گستردگي حوزه مسئوليت و فعاليت سازمان آتش نشاني افزود: روزآمد شدن تجهيزات اين حوزه از يك سو و دگرگوني هايي كه در حوزه معماري و شهرسازي از سوي ديگر صورت مي گيرد، مي طلبد كه فعالان اين حوزه همپاي تغييرات نسبت به كسب آمادگي و به روز شدن تجهيزات خود اقدام كنند.
فرماندار ويژه ملاير با بيان اينكه آتش نشانان با از خود گذشتگي، جان خود را سپر امنيت و سلامت مردم مي كنند و بارها در اين راه نيز شهيد داده ايم، ادامه داد: اين اقدام خالصانه آتش نشانان درستي و صحت عهد آنان با خداوند و مردم را تائيد مي كند.
فتحي با تقدير از خدمات و تلاش هاي صادقانه آتش نشانان و رشادت هاي آنان در تمامي مراحل انقلاب، نقش آنان را در ايجاد امنيت و آرامش خاطر عموم هموطنان و انجام رسالتي سترگ بسيار مهم و ارزشمند ارزيابي كرد.
وي ادامه داد: به طور قطع به انجام رساندن اين وظيفه مهم مستلزم كسب آمادگي هاي مستمر روحي، جسماني و لجستيكي است كه خوشبختانه آتش نشانان ما از نظر كسب آمادگي روحي و جسمي، در شرايط و موقعيت مناسبي هستند.
معاون استاندار همدان همچنين اجراي برنامه هاي آموزشي مستمر براي آتش نشانان و عموم مردم در كنار تقويت ارتباط هاي معنوي را از اولويت هاي تقويت و كسب آمادگي فعالان اين حوزه برشمرد.
فتحي تاكيد كرد: نياز است در كنار كسب اين آمادگي ها، مجموعه مديريت شهرستان، شهرداري و شوراي اسلامي شهر نيز به دنبال تامين تجهيزات و امكانات لجستيكي آتش نشانان باشند.
وي تامين نيروي انساني و رفع نيازمندي هاي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني ملاير را از ديگر اولويت ها عنوان و بيان كرد: سرمايه گذاري در اين حوزه هزينه نيست، بلكه سرمايه گذاري در حوزه تامين امنيت و ايجاد آرامش براي مردم است.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري ملاير نيز با اشاره به كمبود نيرو و تجهيزات اين نهاد، گفت: با وجود تجهيزات هيدروليكي، تشك نجات و ساير تجهيزات، اما همچنان نيازمند اين هستيم كه با استانداردها و تجهيزات روز پيش برويم.
وحيد جوادي با بيان اينكه ايستگاه هاي آتش نشاني ملاير تمام شهرستان را پوشش مي دهند، افزود: نيروهاي ما از سطح شهر پا را فراتر گذاشته و در عمليات هاي برون شهري، جاده ها، سطح روستاها و كوه نيز شركت مي كنند.
وي مدت زمان رسيدن نيروهاي آتش نشاني ملاير تا محل حادثه را بين سه تا پنج دقيقه عنوان و بيان كرد: 99 درصد از عمليات هاي ما در شهر ملاير در زمان استاندارد انجام مي شود.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري ملاير افزود: در حال حاضر هفت نيروي غواص در اين سازمان فعاليت مي كنند كه تاكنون عمليات هاي نجات را در سد كلان ملاير و ساير موارد انجام داده اند.
جوادي با اشاره به هفتم مهرماه روز ملي آتش نشاني گفت: از ابتداي مهر تا هفتم مهرماه برنامه هايي همچون مسابقات ورزشي چهارجانبه، ديدار آتش نشانان با امام جمعه ملاير و حضور در نماز جمعه، مانور خودروهاي سبك و سنگين در سطح شهر، توزيع بيش از يكهزار و 500 بروشور بين دانش آموزان و حضور آتش نشانان در مدارس و مهدهاي كودك برگزار شد.
در اين آيين به مناسبت هفتم مهرماه روز ملي آتش نشاني و خدمات ايمني از آتش نشانان ملاير تجليل به عمل آمد.
به گزارش ايرنا، ملاير داراي سه ايستگاه آتش نشاني است كه 70 نيروي آتش نشاني و 10 دستگاه خودروي سبك و سنگين در اين ايستگاه ها فعاليت مي كنند.
7528/2090
فرماندار ويژه ملاير:
تجهيزات آتش نشانان متناسب با استانداردهاي روز باشد
۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۶
کد خبر:
83049503
همدان- ايرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ويژه ملاير گفت: در كنار كسب آموزش ها و آمادگي هاي لازم آتش نشانان، تجهيزات مورد نياز اين سازمان نيز بايد متناسب با استانداردهاي روز و تحولات كنوني باشد.