سيد حسن ميرعماد روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: بيش از 70 درصد از مرغ توليدي درسمنان به ديگر استان هاي كشور ارسال و تنها 30 درصد از آن در استان مصرف مي شود.
وي خاطر نشان كرد: اكنون وزن مرغ توليدي درسمنان بين 2 كيلو و 600 گرم تا 2 كيلو و 800 گرم در نوسان است كه با اين رقم در توليد مرغ، نمي توان با بازارهاي جهاني رقابت كرد.
ميرعماد ادامه داد: وزن استاندارد براي صادرات مرغ در بازار منطقه بين يك تا يك كيلو و 400 گرم است كه بايد مرغداران استان براي ورود به بازار جهاني براي تغيير اندازه وزن مرغ برنامه داشته باشند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي سمنان تصريح كرد: توليد مرغ صادراتي در اين استان نيازمند برگزاري كلاس هاي توجيهي و فرهنگ سازي است و با اين راهبرد مي توان براي افزايش اشتغال و رونق كسب وكار در اين بخش گام هاي موثري برداشت.
وي اضافه كرد: كيفيت بخشي تجهيزات توليد و تغيير الگوي خوراك طيور از جمله راهكارهاي موثر براي استانداردسازي وزن مرغ است كه مرغداران براي دستيابي به بازار فروش به اين راهبردها توجه كنند.
رئيس سازمان جهادكشاورزي سمنان اضافه كرد: در 6 ماه نخست امسال بيش از 28 هزار تُن گوشت مرغ در اين استان توليد و دستكم 50 درصد از آن به استان تهران ارسال شده است.
در سال گذشته 25 ميليون و 644 هزار قطعه مرغ شامل 55 هزار و 160 تن گوشت مرغ در سمنان توليد شد و اين ميزان توليد براساس برآورد انجام شده در سال جاري به بيش از 60 هزار تُن مي رسد.
استان سمنان 450 واحد مرغداري دارد كه 400 واحد توليدكننده مرغ گوشي و چهار واحد توليدكننده مرغ بدون آنتيبيوتيك فعاليت دارند.
7339/7408
رئيس سازمان جهاد كشاورزي:
مرغداران سمنان براي توليد مرغ صادراتي برنامه داشته باشند
۱۱ مهر ۱۳۹۷، ۸:۱۵
کد خبر:
83052593
سمنان - ايرنا - رئيس سازمان جهاد كشاورزي سمنان گفت: مرغداران اين استان با توجه به استانداردهاي توليد مرغ براي ورود به بازار جهاني و توسعه صادرات، در اين بخش برنامه داشته باشند.