به گزارش روز پنج شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري، سورنا ستاري در دور دوم سفر به شرق آفريقا در نايروبي در ديدار با رئيس سازمان سرمايه گذاري كنيا، ضمن تأكيد بر ضرورت ايجاد زمينه مساعد تبادل و صادرات محصولات و خدمات فناورانه ميان شركتها و نهادهاي مالي دو كشور اظهار داشت: بايد زمينهها و محيط مساعد همكاري و تعامل ميان شركتها و نهادهاي مالي دو طرف براي تبادل محصولات، خدمات، دانش، فناوريها و تجربيات فراهم شود و براي تسهيل صادرات ايجاد يك خط اعتباري بانكي مشترك، حائز اهميت است.
وي با اشاره به لزوم وجود پشتيبان براي همكاري هاي علمي و تجاري ما بين دو كشور گفت: شركت ها بايد براي انجام تبادلات فناورانه از تامين مالي و تبادلات پولي و بانكي، آسودهخاطر باشند و در اين راستا بايد سياستها و خط مشيهاي دوطرف براي فراهمسازي زمينه تعامل شفافسازي شود.
رئيس سازمان سرمايه گذاري كنيا در اين ديدار ضمن ارائه گزارشي از وجود زمينه هاي همكاري ميان دو كشور گفت: ما براي انجام پروژه هاي علمي در زمينه هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات، دارويي، خدماتي و پزشكي آمادگي لازم را داريم.
ايكيارا موسوس با اشاره به موقعيت جغرافيايي و شرايط آب و هوايي كنيا بر استفاده نكردن از مواد شيميايي و حفظ محيط زيست تاكيد كرد و افزود: استفاده از فناوريهاي پاك مورد توجه اين كشور است.
در اين ديدار همچنين ضمن ارائه هيات فناورانه ايراني در كنيا براي توسعه صادرات محصولات علمي و فناورانه، گزارشي از فعاليت شركت هاي دانش بنيان و محصولات فناورانه ايراني به رئيس سازمان سرمايه گذاري كنيا ارائه شد.
بر اساس اين گزارش سفر معاون علمي و فناوري رييسجمهوري به كشورهاي اتحاديه آفريقا براي بهرهمندي از ظرفيتهاي دوكشور در حوزه صادرات محصولات و خدمات دانشبنيان و فناورانه از سه شنبه گذشته (10مهر)، با همراهي نمايندگان نهادهاي مالي و بيش از 70 شركت دانشبنيان آغاز شده است.
***استفاده از فناوري هاي ايراني در كنيا آغاز شده است
معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري در سفر به كنيا با وزير صنعت و تجارت اين كشور ديدار كرد. هان پيتر مونگا در اين ديدار گفت: ايران توانمنديهاي خوبي در صنعت و فناوري دارد و كنيا زمينه ورود اين فناوريها را فراهم خواهد كرد.
وي با اشاره به اهميت استفاده از فناوري هاي جديد در صنعت گفت: زمينه هاي مناسب براي فعاليت شركت هاي دو كشور در زمينهها فناوري و صنايع فراهم خواهد شد.
وزير صنعت كنيا با بيان اينكه اين كشور به محصولات پيشرفته ايراني نياز دارد و با تاكيد بر فراهم شدن زمينه استفاده از توانمندي هاي فناورانه ايران درصنعت وتجارت گفت: كنيا فرآيند ورود، تامين اعتبار و استفاده از محصولات ايراني را آماده خواهد كرد.
در نشست تجاري ايران و كنيا با حضور معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري، وزير صنعت و تجارت كنيا، سفير ايران در كنيا و شركت هاي دانشبنيان و فناور ايران و نمايندگان صنايع كنيا، توانمنديهاي شركت هاي دانش بنيان ايراني ارائه و با استقبال شركتها و صنايع كنيايي روبرو شد.
در حاشيه اين نشست محصولات و خدمات ايراني در حوزههاي دارويي، خدمات فني مهندسي، فرآورده هاي نفتي، فناوري اطلاعات و كشاورزي نيز معرفي و در نشستهاي مذاكره با صنايع، زمينه همكاري و تبادلات تجاري ميان دو كشور فراهم شد.
علمي**9157**1836
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري:
زيرساختهاي مالي لازمه تبادل محصولات فناورانه ايران و كنيا
۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۲
کد خبر:
83054592
تهران - ايرنا - معاون علمي و فناوري رئيسجمهوري در سفر به كنيا بر ضرورت ايجاد خط اعتباري بانكي و فراهم شدن زمينه تعامل شركتهاي دانشبنيان و فناور دو كشور براي تبادل محصولات و خدمات فناورانه ايران و كنيا تأكيد كرد.