علیرضا قاسمی مجاهد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان كرد: 82 فقره پرونده از این تعداد مربوط به تخریب و تصرف عدوانی اراضی ملی است.
وی اضافه كرد: 95 پرونده چرای غیرمجاز دام و یك پرونده متعلق به قطع درخت و بوته كنی بوده كه پس از تشكیل و تكمیل پرونده قضایی و انجام مراحل مقدماتی، برای تعقیب كیفری متخلفان و جبران خسارات وارده به محاكم قضایی ارسال شده است.
رئیس اداره حقوقی منابع طبیعی همدان گفت: همچنین 284 فقره پرونده قضایی در زمینه خلع ید و ابطال اسناد مالكیت اشخاص نیز تشكیل شده است.
قاسمی مجاهد افزود: قضات دادگستری، نیروی انتظامی و مردم تعامل مناسبی برای شناسایی، دستگیری و صدور احكام قضایی برای متجاوزان به عرصه های منابع طبیعی استان داشتند.
وی با بیان اینكه بیش از 98 درصد از آرای قضایی به نفع منابع طبیعی است اضافه كرد: برخورد قضایی با متخلفان و افراد سود جو درعرصه های منابع طبیعی آخرین اقدام در مسیر حفاظت از انفال است.
وی فرهنگ سازی، آموزش، اطلاع رسانی، حفاظت و بهره برداری صحیح از این منابع ارزشمند الهی را از اولویت های اصلی و اثرگذار منابع طبیعی در حفظ انفال برشمرد.
وسعت اراضی منابع طبیعی همدان 905 هزار هكتار است.
2087/7526
همدان- ایرنا- رئیس اداره حقوقی منابع طبیعی و آبخیزداری همدان گفت: 454 فقره پرونده مرتبط با تخلف از قوانین حوزه حفاظت از اراضی ملی این استان نیمه نخست سال جاری در محاكم قضایی تشكیل شده است.