قاسم اميني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، ارزش اين ميزان مواد غذايي را بيش از يك ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: اين مواد شامل مواد خوراكي و روغن حيواني، شير، پنير، انواع سوسيس، كالباس، نوشيدني و برخي ديگر از اقلام مواد غذايي است.
وي ادامه داد: اين ميزان مواد غذايي كشف شده پس از طي مراحل قانوني، به دستور مراجع قضايي و با حضور نماينده دادستان معدوم مي شود.
اميني اضافه كرد: امسال تيم هاي بهداشتي اين مركز 6 هزار و 702 مورد بازرسي بهداشت محيطي از مراكز تهيه و توزيع و عرضه مواد غذايي حساس با اولويت كنترل بهداشت فردي و بهداشت مواد غذايي انجام داده اند.
وي بيان كرد: امسال 23 مورد نمونه انواع مواد غذايي از اين شهرستان به آزمايشگاه اداره كل بهداشت و درمان آذربايجان غربي جهت نمونه برداري ارسال شده است.
اميني از عموم مردم و همشهريان خواست كه مايحتاج غذايي خود را از مراكز معتبر و فروشگاه هاي داراي محصولات با مشخصات بهداشتي كامل از قبيل پروانه ساخت، مواد تشكيل دهنده، تاريخ توليد و انقضا و آدرس محل توليد تهيه و خريداري كنند.
مسوول بهداشت محيط حرفهاي شبكه بهداشت و درمان مهاباد همچنين از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن گوياي 190 يا شماره تلفن 42442250 واحد بهداشت محيط اين شهر تماس بگيرند و موارد تخلف بهداشتي را اطلاع دهند.
به گزارش ايرنا، مواد غذايي فاسد تهديدي براي سلامتي شهروندان محسوب مي شود به طوري كه ممكن است بيماري هايي از جمله سرطان معده و مسموميت ها را در پي داشته باشد.
مهاباد با 237 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع است، 6 هزار و 800 واحد صنفي و چهار هزار و 63 مركز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي در اين شهرستان فعاليت دارد.
9903/6185/2093
مهاباد- ايرنا- مسوول بهداشت محيط و حرفهاي مركز بهداشت و درمان مهاباد گفت: 17 هزار و 600 كيلوگرم انواع مواد غذايي فاسد و غيربهداشتي طي نيمه نخست امسال در سطح اين شهرستان كشف و ضبط شد.