به گزارش ايرنا، صابر تقويمي روز دوشنبه در جلسه ستاد مديريت بحران و پدافند غير عامل چاراويماق افزود: اداره راهداري يكي از ادارت مهم در بحث بحران است اما متاسفانه امكانات اين اداره محدود بوده و تمام هزينه ها آن صرف تعميرات ماشين آلات مي شود.
وي با اشاره به اينكه ستاد بحران شهرستان آماده مقابله با حوادث احتمالي است، گفت: هر زمان كه بحراني ايجاد شود، وظيفه دستگاه هاي اجرايي است كه اولويت را به حل بحران اختصاص داده و تمام امكانات موجود در سطح شهرستان را در اختيار مديريت بحران قرار دهند.
وي اضافه كرد: تمامي دستگاه هاي اجرايي شهرستان بايد قبل از وقوع حوادث احتمالي برنامه ريزي كنند و با يكديگر هم افزايي و همكاري داشته باشند.
تقويمي به تجربه بارش برف سنگين در سال گذشته دراين شهرستان نيز اشاره كرد و افزود: بايد از هم اكنون براي مقابله با برف و سرما برنامه ريزي كنيم و آمادگي لازم را داشته باشيم و از امكانات موجود بخش خصوصي نيز در اين زمينه استفاده كنيم.
وي گفت: تحت هر شرايط مديران بايد در مواقع بروز حادثه و بحران در حوزه شهرستان حضور تمام وقت داشته باشند به گونه اي كه با حضور مدير مربوطه در محل حادثه، بخشي از مشكلات حل و چاره انديشي مي شود.
وي به تهيه ارزاق عمومي نيز اشاره كرد و گفت: جهت تأمين ارزاق عمومي و امكانات پخت و پز نان تدابير لازم اتخاذ و نسبت به تهيه سوخت و انرژي جايگزين براي صنوف نانوايي شهرستان اقدام شود.
وي ادامه داد: توجه به امر ارتباطات و مخابراتي نيز از اهميت بالايي برخوردار است كه بايد تدابير لازم براي اين مورد نيز انديشيده شود كه در مواقع بارش برف سنگين و تخريب احتمالي دكل هاي مخابراتي بايد پيش بيني هاي لازم انجام گيرد و در بحث آنتن دهي موبايل بايد اقدامات لازم صورت گيرد تا مردم در موارد بحران با مشكل مواجه نشوند.
شهرستان چاراويماق از مناطق كوهستاني، سردسير و برف گير آذربايجان شرقي است كه با 31 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان شرقي واقع است.
3077/9880
مراغه - ايرنا - فرماندار چاراويماق با اشاره به اينكه بيشتر ماشين آلات راهداري اين شهرستان فرسوده است، گفت: بيشتر ماشين آلات راهداري شهرستان بيش از 35 سال عمر داشته و نياز به بازسازي و نوسازي دارند.