۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۶
کد خبر: 83060312
T T
۰ نفر
آلودگی غذا مهمترین عامل سرطان در ایران است

تهران- ایرنا- عضو انجمن رادیوتراپی انكولوژی ایران گفت: آلودگی هوا و غذا مهمترین عامل سرطان در ایران است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی انجمن رادیو تراپی انكولوژی، پدرام فدوی روز سه شنبه در آستانه برگزاری كنگره سالانه كلینیكال انكولوژی و سومین كنگره بین‌المللی كلینیكال افزود: سالانه حدود 90 تا 100 هزار مورد جدید سرطان در كشور شناسایی می شود و آمار ابتلا به سرطان در كشور از میانگین جهانی كمتر است ولی سرعت رشد سرطان در كشورهای جهان سوم از جمله ایران بیشتر است.
عضو انجمن رادیوتراپی و انكلوژی اظهار داشت: سومین كنگره بین المللی كلینیكال در آذر امسال برگزار می‌شود و همه موضوعات مرتبط با سرطان‌های توپر به غیر از سرطان‌های مرتبط با خون مطرح و موردبحث‌ و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.
دبیر اجرایی كنگره كلینیكال انكولوژی و سومین كنگره بین‌المللی كلینیكال انكولوژی افزود: سرطان‌های غیرخونی مانند انواع سرطان‌های پروستات، پستان، مری و معده است.
فدوی گفت: جدی ترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان سرطان در این كنگره توسط اساتید و صاحبنظران برجسته ارائه می‌شود.
وی اضافه كرد: تعدادی از عوامل سرطان ها قابل پیشگیری هستند مثلا چاقی یكی از عوامل خطر ابتلا به سرطان‌ها است كه قابل پیشگیری است. همچنین با مصرف رژیم غذایی مناسب مثل مصرف میوه و سبزی های فراوان و كنترل استفاده از روغن‌های نامناسب در پیشگیری از سرطان می‌توان اقدام كرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: ژنتیك در بروز 90 درصد از سرطان‌ها تاثیری ندارد البته عمده سرطان‌ها بر اثر تغییر ژنتیكی ایجاد می‌شوند ولی سرطان چندان ارثی نیست و فقط بخش كمی از سرطان‌ها ممكن است از طریق وراثت منتقل شود.
سومین كنگره بین‌المللی و سیزدهمین همایش سالانه كلینیكال آنكولوژی ایران 28 تا 30 آذر در هتل المپیك برگزار می شود.
اجتمام*1193 * 3063
۰ نفر