به گزارش ايرنا، سيد حمدالله اكواني روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران كهگيلويه وبويراحمد اظهار داشت: رسانه به عنوان كاركرد حرفه اي خود در جهت دهي افكار عمومي مي تواند براي شناسايي و هدايت نخبگان علمي اين بنياد را ياري دهند.
وي اهدف و فلسفه ايجاد بنياد نخبگان و برخي سياست ها و رويكردهاي اين بنياد را يادآور شد و گفت: مهمترين هدف آن در وهله نخست شناسايي نخبگان در سطوح علمي مختلف است.
اكواني طرح شهاب براي شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر را يكي از اهداف و راهبردهاي مهم بنياد نخبگان در سطح ملي و اين استان دانست و گفت: تاكنون در قالب اين طرح حدود 20 هزار دانش اموز در پايه هاي مختلف (چهارم تا دوره هاي متوسطه) شناسايي شده اند.
وي با بيان اينكه شناسايي، هدايت و حمايت آموزشي،تربيتي و معنوي استعدادهاي برتر از پايه چهارم تا دوره دوره متوسطه هدف نخست اين طرح است، افزود: پس از شناسايي ، تربيت و هدايت نخبگان تاثير گذاري آنان در جامعه مورد توجه قرار مي گيرد.
اكواني همچنين به ظرفيت هاي متعدد بنياد نخبگان براي دانشجويان و استادان در قالب حمايت از اجتماعات علمي و دانشجويي اشاره كرد و گفت: كار شناسايي نخبگان در اين حوزه در 2مرحله انجام مي شود.
وي تصريح كرد: دانشجويان مي توانند باتوجه به اعلام فراخوان توسط بنياد ملي نخبگان كه در 2مرحله در طول سال انجام مي شود نام نويسي كنند و با داشتن شرايط از تسهيلات ويژه بنياد نخبگان بهره مند شوند.
اكواني گفت: يك مرحله آن از اواخر بهار تا پايان تيرماه و مرحله دوم نيز در پاييز و با آغاز سال تحصيلي دانشجويان است.
رئيس بنياد نخبگان كهگيلويه وبويراحمد گفت: اعطاي مبلغ 50 ميليون ريال به صورت بلاعوض به دانشجويان دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد در طول دوران تحصيلي يكي از مهمترين مشوق ها در اين راستاست.
اكواني افزود: براي دانشجويان دوره دكتري نيز مبلغ 110 ميليون ريال پيش بيني شده است.
وي برگزاري جشنواره هاي نوآورانه، ابداعات و اختراعات را نيز از ديگر برنامه هاي مهم و سالانه در بنيادملي نخبگان براي شناسايي ، تقويت و هدايت نخبگان دانست.
اكواني همچنين اجراي طرح دوست علمي ويژه دانش آموزان مستعد وخلاق را از ديگر طرح ها و برنامه هاي مهم در دست اجرا بنياد ملي نخبگان دانست و گفت: شناسايي اين دانش آموزان در دو مرحله انجام شد.
وي گفت: هوش هيجاني، ايده پردازي، تفكر تضاد، كارگروهي، كارآفريني و تجاري سازي، جرات ورزي و تقويت روحيه خودباوري و اعتماد به نفس از جمله اهداف طرح دوست علمي است.
وي ابراز داشت: ارتقاي سطح تفكر دانش آموزان و ترغيب آنان به ارائه ايده هاي خلاقانه، ايجاد بستر مناسب براي ارتقاي سطح علمي و فرهنگي محيط هاي آموزشي دانش آموزان و همچنين آشنايي با نخبگان و صاحبان استعدادهاي برتر مورد حمايت بنياد ملي نخبگان از اهداف مهم اين طرح است.
اكواني يادآور شد: حدود 60 نفر در اين راستا در سطح استان شناسايي شدند كه با پايش نهايي و غربالگري 16 نفر انتخاب و به بنياد ملي نخبگان معرفي شدند.
3016/1662
رئيس بنياد نخبگان كهگيلويه وبويراحمد:
ظرفيت هاي اين بنياد براي جامعه هدف ناشناخته است
۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۰۷
کد خبر:
83062789
ياسوج- ايرنا- رئيس بنياد نخبگان كهگيلويه وبويراحمد با تاكيد بر اينكه ظرفيت هاي اين بنياد علمي هنوز براي بسياري از افراد جامعه هدف خود در سطوح گوناگون ناشناخته مانده است از رسانه ها خواست براي شناخته شدن ظرفيت هاي بنياد نخبگان همكاري بيشتري داشته باشند.