به گزارش ایرنا، یدالله رحمانی روز پنجشنبه در جلسه ای با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کهگیلویه خواست که موضوع اجرای سد آبقریز را در هیات دولت و به عنوان یک خواسته و مطالبه جدی مردم کهگیلویه بزرگ خدمت رئیس جمهور مطرح کند.
وی افزود: ساخت این سازه آبی اصلیترین خواسته مردم شهرستان کهگیلویه از مسوولان دولت چهاردهم است.
وی بیان کرد :با اخذ مجوز ماده ۲۳ سد آبریز و تخصیص بودجه مناسب برای این طرح ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی به سیستم آبیاری مجهز می شود و شمار قابل توجهی شغل جدید ایجاد خواهد شد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد:سد آبریز که قرار است بر روی رودخانه مارون ساخته شود با داشتن امتیازهای هیدرولوژی، ژئوتکنیکی و منابع آبی و کنترل سیلاب های مخرب می تواند منجر به تحول در کشاورزی منطقه می شود.
رحمانی عنوان کرد:عملیات اجرایی احداث سد مارون ۲ معروف به آبریز با هدف انتقال آب به زمینهای تشنه شهرستانهای کهگیلویه و چرام در مهرماه سال ۱۳۹۸ آغاز شد.
مارون از رودخانههای جنوب غربی ایران جزو ظرفیت های مهم استان کهگیلویه و بویراحمد و بخصوص شهرستان کهگیلویه محسوب می شود که آب این رودخانه رونق کشاورزی استان های پایین دست را بهبود بخشیده است.
این رودخانه پرآب و دائمی با عبور از رشته کوه زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد در پایین دست با اتصال به ۲ رودخانه دائمی چاروسا و موگرمون شهرستان لنده سد بزرگ مارون را طی این سال ها به یکی از سدهای مهم در جنوب کشور تبدیل کرده است.
عدالت اجتماعی اولویت دولت وفاق ملی
رحمانی تصریح کرد :دولت وفاق ملی برای تحقق عدالت اجتماعی و رسیدگی به شاخصهای توسعه پایدار به ویژه در مناطق محروم تلاش میکنند.
وی افزود : وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات به همراه هیاتی عالیرتبه و نمایندگان بخشهای خصوصی و دولتی به استان سفر کرده تا مطالبات مردم این دیار را بررسی کنند.
رحمانی خاطر نشان کرد: در این سفر۱۷ سایت همراه اول و هشت سایت ایرانسل برای ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه در این سفر همچنین فیبر نوری شهرهای دهدشت و چرام به بهرهبرداری می رسد خاطر نشان کرد: توسعه زیرساخت های ارتباطی شهرهای لیکک و لنده نیز در دستور کار قرار دارند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد:از ابتدای فعالیت پ دولت چهاردهم تاکنون یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت های راتباطی استان هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه زیرساخت های ارتباطی مناطق روستایی استان احداث یکهزار و ۷۰۰کیلومتر فیبر نوری مورد نیاز است گفت: ۵۰۰ کیلومتر از این زیرساخت ها در حال اجراست و یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر باقیمانده نیز در دستور کار مستقیم وزیر قرار گرفته است.
رحمانی از مسئولان خواست تا مقدمات لازم برای توسعه زیرساخت های ارتباطی استان فراهم شود و تاکید کرد : در صورت عدم تحقق این مهم کمکاری مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط در کهگیلویه وبویراحمد پذیرفتنی نیست.
وی تصریح کرد: همچنین احداث ۱۶ سایت جدید زیرساخت های ارتباطی استان در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما