مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اصفهان در گفت و گو با ايرنا افزود: اين جشنواره شامل مرحله استاني بيست و يكمين جشنواره بين المللي قصه گويي است كه كه در سه بخش قصه گويي، مقاله نويسي و علمي آغاز شده است.
مهدي قرباني، هدف از برگزاري اين جشنواره را توسعه و ترويج فرهنگ قصه گويي، ايجاد زمينه براي ارتقاي دانش نظري و تبادل تجربه هاي مفيد بين قصه گويان و احياي سنت قصهگويي برشمرد.
وي با بيان اين كه قصه گويي يك ابزار ارتباطي و فرهنگ ساز در جامعه است ، ادامه داد : بخش عمومي اين جشنواره شامل قصه هاي 90 ثانيه در قالب فيلم مستند است.
وي بخش تخصصي را شامل قصه گويي كلاسيك و خلاق اعلام و اضافه كرد : دختران و پسران 14تا18 سال، زنان و مردان 18سال به بالا و مادر بزرگ ها و پدربزرگ ها در اين مرحله شركت دارند.
قرباني يادآور شد : براي اين جشنواره 569 اثر شامل 23 اثر در بخش مقاله ، 152 اثر در بخش قصه گويي و 394 اثر در بخش (قصه هاي زندگي من) به دبيرخانه ارسال شده است.
وي با اشاره به داوري آثار ارسال شده توسط هيات داوران جشنواره گفت: در نهايت 30 قصه گو در بخش بانوان و آقايان، هفت قصه گوي نوجوان و پنج قصه گو در بخش پدر بزرگ و مادربزرگ ها به مرحله استاني راه يافتند.
از مجموع 42 نفر قصه گو ،11 نفر از استان اصفهان به مرحله منطقه اي راه مي يابند كه شامل پنج برگزيده در بخش زنان و مردان، سه پدر بزرگ و مادر بزرگ و سه برگزيده در بخش دختران و پسران است.
اين رويداد فرهنگي تا 24 مهرماه در مجتمع فرهنگي هنري كانون استان اصفهان برگزار مي شود و در پايان برگزيدگان به مرحله منطقه اي اين جشنواره راه خواهند يافت.
به گزارش ايرنا، اكنون كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اصفهان داراي 61 مركز و 120 هزار نفر عضو است كه 13 مركز آن در شهر اصفهان داير است.
/6026/6994
اصفهان - ايرنا - جشنواره استاني قصه گويي در استان اصفهان روز يكشنبه با رقابت 42 قصه گو و با شعار 'خوب زندگي كردن تمرين مي خواهد' آغاز به كار كرد.