۲۴ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۲۱
کد خبر: 83068434
T T
۰ نفر
ايرلاين فلاي پرشيا با مركزيت شيراز فعاليت خود را آغاز مي كند

شيراز-ايرنا- استاندار فارس گفت: شركت هواپيمايي فلاي پرشيا به عنوان يك ايرلاين بخش خصوصي با اخذ مجوزهاي قانوني از سازمان هواپيمايي كشور به زودي فعاليت خود را با مركزيت شهر شيراز آغاز مي كند.

روابط عمومي استانداري فارس در گزارش روز دوشنبه خود به نقل از اسماعيل تبادار افزود: توسعه استان نيازمند فراهم كردن زيرساخت ها در حوزه هاي مختلف از جمله حوزه حمل و نقل است و رويكرد مديريت ارشد استان در طول يك سال گذشته بر توسعه زيرساخت هاي حمل و نقل در ابعاد مختلف آن متمركز بوده است.
او ادامه داد: يكي از زيرساخت ها در حوزه حمل و نقل، توسعه صنعت هواپيمايي استان است كه در اين زمينه با حمايت هاي صورت گرفته، شركت هواپيمايي فلاي پرشيا مجوزهاي لازم را اخذ كرده و به زودي فعاليت هاي خود را با مركزيت كلانشهر شيراز آغاز مي كند.
استاندار فارس افزود: استقرار و مركزيت هواپيمايي فلاي پرشيا در شيراز افزون بر افزايش تعداد پروازها و حمل و نقل مسافر در فرودگاه بين المللي شيراز، مي تواند در امر تجارت و بازرگاني داخلي و خارجي نيز تسهيل كننده باشد.
او اضافه كرد: مديران اين شركت هواپيمايي در كنار داشتن سرمايه از تخصص لازم نيز برخوردار هستند كه اين امر در نقش آفريني هرچه بهتر آنان تاثيرگذار است.
وي، با اشاره به تجربه ديگر استان ها در استقرار و مركزيت شركت هاي هواپيمايي گفت: استقرار شركت هاي هواپيمايي در استان هاي كرمان و آذربايجان شرقي كمك شاياني به روند توسعه اين استان ها كرده است كه اميدواريم استقرار شركت فلاي پرشيا در شيراز در روند توسعه فارس نيز تاثيرگذار باشد.
استاندار فارس همچنين به موضوع اعلام مديران شركت هواپيمايي فلاي پرشيا مبني بر آغاز انجام پروازهاي اين شركت در دي ماه 97 اشاره كرد و از مسئولان ذي ربط و متوليان امر در اين استان خواست كه نهايت همكاري را براي برقراري پرواز افتتاحيه در اين ايام داشته باشند.
تبادار در بخش ديگري از سخنان خود، ظرفيت هاي فراوان موجود در اين استان در حوزه تاريخي، فرهنگي، گردشگري و مذهبي را از مزيت هاي اين منطقه دانست و بيان كرد: حمل و نقل از اركان اصلي صنعت توريسم است كه اين صنعت به عنوان يكي از مهمترين و پُر درآمدترين صنايع مي تواند در رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال در فارس نقش آفرين باشد.
استاندار فارس، با اشاره به اينكه توسعه صنعت توريسم مي تواند كشور را از وابستگي به درآمدهاي نفتي رهايي بخشد گفت: يكي از راه هاي توسعه صنعت توريسم در استان فارس، توسعه زيرساخت هاي حمل و نقل به ويژه حمل و نقل هوايي است.
تبادار بيان كرد: اين موضوع پيوسته در دستور كار بوده و همچنان بايد تلاش هاي لازم در اين زمينه صورت گيرد تا بتوانيم با جذب هرچه بيشتر گردشگران داخلي و خارجي، شرايط را براي توسعه فعاليت هاي اقتصادي و رفع معضل بيكاري فراهم كنيم.
استاندار فارس ادامه داد: فرودگاه بين المللي شيراز اين ظرفيت و قابليت را دارد كه به مركزيت فعاليت و توجه (هاب) منطقه اي جنوب كشور تبديل شود و در اين زمينه با معاونت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور نيز توافق هايي صورت گرفته است.
تبادار، زيرساخت هاي تعريف شده در فرودگاه بين المللي شيراز از جمله پايانه پروازهاي داخلي و خارجي را مطلوب توصيف كرد و افزود: در بحث تجهيزات ناوبري هم شرايط مناسب و قابل قبول است اما در عين حال ارتقاي اين تجهيزات نيز در دستور كار قرار دارد.
وي ادامه داد: اميدواريم فاز نخست پايانه پروازهاي خارجي فرودگاه شيراز كه حداقل براي آن 6 تونل هوايي يا ايربريج پيش بيني شده، تا پايان سال 97 و يا اوايل سال آينده به بهره برداري برسد.
او گفت: فرودگاه بين المللي شيراز همچنين در بحث وسعت و توسعه باند در كشور داراي جايگاه و رتبه قابل قبولي است و از سوي ديگر توسعه پاركينگ هواپيما نيز با توجه به افزايش تعداد پروازهاي اين فرودگاه در دستور كار قرار دارد.
تبادار افزود: در كنار فرودگاه بين المللي شيراز، روزانه شاهد انجام پروازهاي داخلي و خارجي از فرودگاه هاي لار و لامرد به مقاصد دوبي، كويت و مسقط (پايتخت عمان) هستيم كه شركت هواپيمايي فلاي پرشيا نيز مي تواند از اين پروازهاي منطقه اي بهره مند شود.
استاندار فارس اضافه كرد: با توجه به اينكه تعداد زيادي از كاركنان مناطقي همچون خارك و عسلويه استان بوشهر در شيراز ساكن هستند، در كنار فعاليت هواپيماهاي بزرگ در مسيرهاي مختلف، فعال كردن هواپيماهاي سبك و كم ظرفيت در اين مسيرها نيز مي تواند منافع اقتصادي خوبي به دنبال داشته باشد.
6122 /6118