۲۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۱
کد خبر: 83071902
T T
۰ نفر
آذربايجان غربي ظرفيت معرفي به عنوان مركز تاريخي را داراست

اروميه- ايرنا- استاندار آذربايجان غربي گفت: اين استان قابليت هاي لازم را براي معرفي به عنوان مركز تاريخي كشور را داراست ولي در اين راستا بايد از قالب هاي مختلف ارائه از جمله بسته هاي مختلف گردشگري استفاده شود.

به گزارش ايرنا محمدمهدي شهرياري روز شنبه در جلسه شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان غربي كه با موضوع گذرهاي فرهنگي برگزار شد، افزود: ظرفيت هاي تاريخي و گردشگري كم نظير اين استان بايد در قالب هاي مختلف و مخاطب پسند در اختيار مردم ايران و گردشگران قرار گيرد تا زمينه حضور آنان فراهم شود.
وي اضافه كرد: در صورتي كه بتوانيم ظرفيت هاي تاريخي آذربايجان غربي را به گردشگران بشناسانيم، خود اين افراد مي توانند تبليغ كننده اصلي اين ظرفيت ها باشند.
وي با انتقاد از اينكه برخي شهروندان اروميه اي به ويژه جوانان، ظرفيت هاي گردشگري و ميراث فرهنگي اين شهر را نمي شناسند، بيان كرد: توسعه شبكه هاي مجازي و استفاده از تلفن همراه نيز اين امر را تشديد كرده است و بايد جلوي اين امر با اجراي طرح هاي گردشگري گرفته شود.
استاندار آذربايجان غربي از جمله مهمترين ظرفيت هاي اين استان را گردشگري دفاع مقدس دانست و ادامه داد: عمليات هاي قابل توجهي طي دوران دفاع مقدس در اين استان انجام شده اما ايثار و جانفشاني هاي رزمندگان در بين نسل جوان به درستي تبيين نشده است.
وي فيلم هاي توليدشده در اين بخش را نيز ناكافي و سطحي عنوان كرد و گفت: در بخش نوشتاري نيز توجه كافي به تاريخ نگاري دوران دفاع مقدس نشده است و اين روند بايد تغيير كند.
وي در خصوص ساخت نماد جنگ چالدران در اين شهرستان اعلام آمادگي كرد و افزود: از ظرفيت اين واقعه تاريخي مي توان براي ساخت موزه گردشگري و جذب توريست بهره برد.
شهرياري بر توجه به شناساندن مكان هاي بمباران شده شهر اروميه طي جنگ تحميلي تاكيد كرد و ادامه داد: اين مكان ها مي تواند تاريخ دفاع مقدس در اروميه را بيش از پيش به نسل جوان بشناساند.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس آذربايجان غربي نيز در اين جلسه از شناسايي 21 محل بمباران شده شهر اروميه طي دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: اين مكان ها مي تواند به عنوان نمادي از ايثار مردم اروميه در اين دوران به شهروندان و گردشگران معرفي شود.
سرهنگ جليل وحيدي افزود: علاوه بر آن، پناهگاه هاي متعددي از دوران دفاع مقدس در شهر اروميه باقي مانده است كه مي توان از اين ظرفيت نيز به عنوان نمايشگاه هاي آن دوران بهره برد.
وي با قدرداني از توجه دكتر روحاني و مسوولان استاني به ويژه استاندار آذربايجان غربي به موزه دفاع مقدس در اروميه بيان كرد: اقدامات خوبي در اين موزه صورت گرفته است كه مي تواند تاريخ جنگ اين شهر را به نسل هاي بعدي منتقل كند.
به گزارش ايرنا، افزون بر يكهزار و 600 ميراث فرهنگي ملي و 2 ميراث فرهنگي جهاني در آذربايجان غربي وجود دارد و سالانه صدها هزار نفر از آنها بازديد مي كنند؛ با اين وجود سهم آذربايجان غربي از گردشگري در كشور مطلوب نيست.
2093/3072