به گزارش ايرنا حجت الاسلام والمسلمين سيدمهدي قريشي روز شنبه در جلسه شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان غربي با دستور جلسه «ايجاد گذرهاي فرهنگي» افزود: از ظرفيت مسجد جامع اروميه و اطراف آن مي توان جهت ايجاد گذري تاريخي و فرهنگي و شناساندن علماي اثرگذار استان بهره برد.
وي اضافه كرد: در اين راستا اجراي طرح علمي مطالعاتي در زمينه تاريخ ورود اسلام به آذربايجان غربي و معرفي تاريخ تبليغ ديني استان ضروري است و بايد از نظرهاي انديشمندان در اين خصوص استفاده كرد.
وي بر سرعت بخشيدن به بهسازي مسجد جامع اروميه تاكيد كرد و ادامه داد: در صورت اتمام اين طرح مي توان از اين مسجد به عنوان مركزي گردشگري و تاريخي بيشترين استفاده را برد.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي بيان كرد: توجه به آسيب هاي اجتماعي و رفع اين آسيب ها در راستاي ايجاد محيطي امن در استان ضروري است و بايد طرح هاي فرهنگي و پيشگيرانه با برنامه ريزي ويژه شوراي فرهنگ عمومي در اين راستا اجرايي شود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي نيز در اين جلسه احياي بافت هاي قديمي شهر را يكي از برنامه هاي ويژه شوراي فرهنگ عمومي اعلام كرد و گفت: اين امر در راستاي توجه به ارزش هاي فرهنگي اين بافت و به صورت فرهنگ محور در دستور كار قرار گرفته است.
حجت الاسلام ناصر خداياري افزود: ايجاد گذرهاي فرهنگي از جمله مهمترين برنامه هاي شوراي فرهنگ عمومي در اين راستاست و در اين گذرها علاوه بر نگاه كالبدي و ارزش هاي معنوي، موضوع تداعي خاطره ها و ايجاد وحدت در بين مردم نيز دنبال مي شود.
وي توجه ويژه به مساجد را در راستاي ايجاد اين گذرهاي فرهنگي يادآوري كرد و ادامه داد: در حال حاضر بيشتر از 300 مسجد در اروميه فعال است كه بايد بيش از گذشته از ظرفيت فرهنگي اين مراكز ديني و علمي در راستاي توسعه گردشگري و ايجاد گذرهاي فرهنگي بهره ببريم.
به گزارش ايرنا در اين جلسه در خصوص راهكارهاي ايجاد گذرهاي فرهنگي در اروميه و ديگر شهرهاي استان بحث و تبادل نظر شد.
2093/3072
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي:
علماي اثرگذار آذربايجان غربي در قالب گذر فرهنگي معرفي شوند
۲۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷
کد خبر:
83071935
اروميه- ايرنا- نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي گفت: علماي اثرگذار اين استان در طول تاريخ به خوبي معرفي نشده اند و براي معرفي آنان در قالب طرح هاي گذر فرهنگي بايد برنامه ريزي شود.