محمد رضا فراهانی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره وضعیت سلامت روان دانشجویان پزشكی افزود: پایشها در زمینه سلامت دانشجویان علوم پزشكی در اوایل سال تحصیلی در دانشگاههای علوم پزشكی مختلف آغاز میشود و بر اساس این پایشها، دانشجویانی كه اختلالات روانشناسی داشته باشند شناسایی میشوند.
وی افزود: آمارهایی درباره وجود 30 درصد افسردگی در دانشجویان دانشگاههای علوم پزشكی وجود دارد كه اشتباه است اما آمارهایی كه درباره آسیبهای اجتماعی در خصوص دانشجویان پزشكی وجود دارد از میانگین جامعه پایینتر است. این تفاوت معنادار به این علت است كه طی 20 سال اخیر در دانشگاههای علوم پزشكی دفاتر مشاوره برای رصد آسیبهای اجتماعی وجود دارد كه این مشكلات را رصد كرده و مداخله میكنند.
فراهانی درباره این مداخلات اظهار داشت: تستهای غربالگری در این دفاتر انجام شده و با دانشجویانی كه مشكل یا اختلال روانشناسی، سلامت روان، اعتیاد یا افت تحصیلی داشته باشند، مشاوره میشود. این بررسیها نتیجه مثبتی داشته و به طور مثال درباره درصد افسردگی جامعه عدد 23 درصد گفته میشود كه این میزان به صورت میانگین در تمام دانشگاههای علوم پزشكی 17 درصد است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر نیز دانشگاههای علوم پزشكی این تستهای غربالگری را انجام میدهند و بعد از مشاوره و غیره، تقریبا تا اواسط آذر یا دی نتایج سلامت روان دانشجویان علوم پزشكی اعلام میشود.
اجتمام *9482 * 3063
معاون دانشجویی وزیر بهداشت در گفتوگو با ایرنا:
17 درصد دانشجویان علوم پزشكی به افسردگی دچار هستند
۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶
کد خبر:
83075571
تهران- ایرنا- معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: میزان شیوع افسردگی و آسیب های اجتماعی در جامعه 23 درصد و در بین دانشجویان دانشگاههای علوم پزشكی حدود 17درصد و كمتر از میانگین جامعه است.