غلامحسين رنجبر روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اداره كل بهزيستي هرمزگان در راستاي نهادينه شدن برنامه پيشگيري از تنبلي چشم و افزايش ميزان دسترسي جمعيت زير پوشش به خدمات غربالگري در طول سال اقدام به استقرار 21 پايگاه دائم و غير دائم سنجش بينايي كرده است.
به گفته مديركل بهزيستي هرمزگان،71 هزار و 690 كودك در سال 96 در اين استان زير پوشش طرح غربالگري تنبلي چشم قرار گرفتند.
رنجبر ادامه داد: سال گذشته 2 هزار و 276 كودك داراي اختلال بينايي از جمله تنبلي چشم، عيوب انكساري، انحراف چشم و ساير بيماري هاي چشمي شناسايي شدند.
وي اضافه كرد: پرداخت كمك هزينه هاي معاينه هاي تخصصي و بينايي سنجي به 618 كودك، خريد عينك براي 308 كودك نيازمند و پرداخت كمك هزينه عمل جراحي به 7 كودك از فعاليت هاي اداره كل بهزيستي در سال گذشته در حوزه چشم پزشكي بوده است.
مديركل بهزيستي هرمزگان افزود: سن طلايي درمان تنبلي چشم از 3 تا 5 سالگي است و اگر به موقع درمان نشود فرد را دچار كم بينايي و يا نابينايي مي كند.
رنجبر اظهار داشت: معاينه چشم در مرحله اول توسط مربيان، معلمان و بهورزان آموزش ديده انجام مي شود و در مرحله بعد موارد مشكوك به بينايي سنجي معرفي شده و در صورت نياز به معاينه تخصصي، به چشم پزشك ارجاع داده مي شود.
طرح ملي پيشگيري از تنبلي چشم از روز گذشته يكم آبان ماه همزمان با سراسر كشور در استان هرمزگان آغاز شده است.
9887/2094
در طرح پيشگيري از تنبلي چشم؛
128 هزار كودك در هرمزگان معاينه مي شوند
۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵
کد خبر:
83076997
بندرعباس - ايرنا- مديركل بهزيستي هرمزگان با اعلام آغاز طرح ملي پيشگيري از تنبلي چشم، گفت: در اجراي اين طرح 128 هزار كودك استان در يك هزار و 332 پايگاه ثابت و72 پايگاه سيار معاينه مي شوند.