۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۲۱
کد خبر: 83077283
T T
۰ نفر
پدافند غيرعامل سرمايه زيربنايي و مبناي تصميم سازي اصولي است

خمين - ايرنا - فرماندار خمين گفت: پدافند غيرعامل سرمايه زيربنايي و مبناي تصميم سازي اصولي است كه بايد مفاهيم و آموزش در اين خصوص همگاني شود.

به گزارش ايرنا،« احمد طهراني» روزچهارشنبه در نشست پدافند غيرعامل اين شهرستان، افزود: ارايه آموزه هاي پدافند غيرعامل و رعايت آن توسط شهروندان، مقابله با تهديدات احتمالي دشمنان و خسارت هاي آن كاهش مي دهد.
وي بيان كرد: تامين نيازهاي ضروري، استفاده از امكانات مردمي و بسيج منابع در بحران هاي احتمالي براي كاهش آسيب پذيري و ايجاد شرايط پايدار در شهرستان، بايد در دستور كار دستگاه هاي اجرايي قرار گيرد.
فرماندار خمين افزود: اهداف و اقدامات پدافند غيرعامل كمتر در جامعه تبيين شده و برخلاف اهميت آن جايگاه خود را در جامعه نيافته است.
طهراني افزود: جذب مشاركت نخبگان و جوانان خلاق به منظور افزايش آگاهي عمومي نسبت به اهداف و اهميت پدافند غيرعامل در جامعه تاثيرگذار است.
وي پدافند غيرعامل را دفاع غير نظامي در برابر هجمه هاي نظامي و غيرنظامي دانست و اظهار داشت: نظارت با محوريت پدافند غيرعامل بر نهادهاي بهداشتي، درماني، كشاورزي و خدمات رسان براي افزايش امنيت مردم در حوزه هاي مختلف ضروري است.
فرماندار خمين بيان كرد: همزمان با پياده روي بزرگ اربعين حسيني تدابير نظارتي خاص براي موكب ها بايد اعمال شود.
طهراني افزود: حفاظت از مخازن آب وجايگاه هاي سوخت شهرستان از اقدامات پدافند غيرعامل است.
وي گفت: در راستاي پدافند غيرعامل اقدامات ويژه اي بايد در توليد محصولات كشاورزي و كودهاي شيميايي انجام شود.
فرماندار خمين با اشاره به شيوع آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان در فصل سرما تاكيد كرد: اين بيماري در صورت غفلت مي تواند امنيت غذايي جامعه را به خطر اندازد.
طهراني ادامه داد: بيماري هاي مشترك انسان و دام در چرخه توليد و مصرف اختلال ايجاد مي كند كه بايد اقدامات پيشگيرانه موثر در اين خصوص ديده شود چرا كه اختلال در بازار مصرف ايجاد كرده و معضلات بهداشتي را دامن مي زند.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين نيز در اين شست گفت: شيوع آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان مشكلات اقتصادي و اجتماعي متعددي را در جامعه ايجاد كند.
«علي اصغر حمزه لو» افزود: مورد مشكوكي از اين بيماري در سال جاري در سطح شهرستان مشاهده نشده است.
وي ادامه داد: سه واحد غيرمجاز طيور كه در اين شهرستان بدون مجوز اقدام به جوجه ريزي كرده بودند تعطيل و متخلفان به مراجع قضايي معرفي شدند.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين ادامه داد: اقدامات پيشگيرانه قابل توجهي در سطح مرغداري ها و كشتارگاه طيور انجام شده و كنترل اين مكان ها با نظارت فراگير كارشناسان دامپزشكي در حال انجام است.
حمزه لو افزود: با كشيك شبانه روزي بازرسان، مرغداري ها پايش مي شود و پست هاي قرنطينه در جاده هاي ارتباطي از ورود تخم مرغ يا هرگونه پرنده مشكوك به آنفولانزاي فوق حاد طيور به شهرستان جلوگيري مي شود.
وي اظهار داشت: 120 واحد مرغداري با ظرفيت يك ميليون و600 هزار قطعه جوجه در اين شهرستان فعال است.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين تصريح كرد: 2 ميليون و 900 هزار قطعه جوجه ريزي امسال در واحدهاي مرغداري اين شهرستان انجام شده كه نسبت به سال گذشته 400 هزار قطعه كاهش دارد.
شهرستان خمين از توابع استان مركزي داراي 105 هزار نفر جمعيت است.
7277/6013/