حسن پلارك روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا در مرز چذابه با بيان اينكه 45درصد مواكب در نقاط مختلف ميهن اسلامي و 55 درصد آنها در شهرهاي بلد ، سامرا ، كاظمين ، نجف اشرف ، كربلا و مسيرهاي منتهي به مرزهاي ايران و عراق و مسير نجف تا كربلا مستقر هستند افزود: اين تعداد مواكب نسبت به 2 سال گذشته 20درصد افزايش داشته است.
وي با اشاره به اينكه همه هزينه مواكب از محل كمك مردمي ، نذورات و مشاركت خيرين تامين شده گفت: در اين مواكب براي پخت و آماده سازي روزانه 9 ميليون وعده غذايي برنامه ريزي شده است.
رييس ستاد بازسازي عتبات عاليات كشور در ادامه ظرفيت اسكان زائران در مواكب اين ستاد در داخل كشور و عراق را 1.5ميليون نفر بيان كرد و افزود: در اين مواكب حدود 150هزار خادم ثبت نام شده مشغول خدمت رساني به زائران اربعين حسيني هستند.
پلارك با اشاره به آمادگي كامل مواكب براي ميزباني و پذيرايي از زائران اربعين حسيني ادامه داد: خدمت رساني به زائران تا پنج روز پس از روز اربعين ادامه خواهد داشت.
بر اساس تقويم رسمي كشور ، هشتم آبان روز اربعين است.
وي تردد زائران در سه گذرگاه مرزي چذابه ، شلمچه و مهران را تا سه روز ِآينده متراكم ولي روان پيش بيني كرد و افزود: مواكب براي هرگونه پذيرايي پس از اربعين آماده هستند و زائران نبايد در اين زمينه نگراني داشته باشند.
به گزارش ايرنا بيش از يك هزار موكب مردمي در مرزهاي چذابه ، شلمچه و مسيرهاي ورودي و خروجي استان خوزستان برپا شده است.
شلمچه و چذابه در خوزستان و مرزمهران در استان ايلام سه كانون اصلي و رسمي تردد زائران اربعين حسيني هستند.
6065/ 6037
اهواز - ايرنا - رييس ستاد بازسازي عتبات عاليات كشور گفت: 2 هزار و 100موكب اين ستاد در ايران و شهرهاي مقدس عراق برپا شده و مشغول خدمت رساني شبانه روزي به زائران اربعين حسيني هستند.