۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۱۵
کد خبر: 83078616
T T
۰ نفر
هزار و 100حلقه لاستيك بين كاميون داران خوزستان توزيع مي شود

اهواز-ايرنا- مدير كل هماهنگي امور اقتصادي استانداري خوزستان گفت: يك هزار و 100حلقه لاستيك جديد براي كاميون داران به اداره كل راهداري تحويل داده شده كه به زودي توزيع آن در استان آغاز مي شود.

به گزارش ايرنا اميد بن عباس پنجشنبه در شوراي تنظيم بازار استان در سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان بيان كرد: تا كنون سه هزار و 200 حلقه لاستيك بين كاميون داران خوزستان توزيع شده است، هر چند با توجه به تعداد زياد خودروهاي حمل و نقل در استان لازم است كه سهميه لاستيك خوزستان افزايش يابد.
وي گفت: به دليل ترانزيتي بودن جاده هاي خوزستان بالغ بر 14 هزار خودروي سنگين حمل و نقل در استان وجود دارد كه سهميه لاستيكي كه به استان اختصاص مي يابد جوابگوي اين تعداد خودرو نيست ضمن اينكه دستگاههايي چون نيروي انتظامي و مرزباني نيز درخواست سهميه لاستيك دارند.
بن عباس در ادامه اين نشست با اشاره به تامين كالاهاي مورد نياز بازار شهرستان هاي استان افزود: نحوه توزيع بر تامين كالاهاي مورد نياز بازار موثر است و فرمانداران شهرستان ها بايد بر اساس بخشنامه ستاد تنظيم بازار استان كالاهاي اساسي را در شهرستان ها توزيع كنند تا با كمبود كالا در برخي مناطق مواجه نشويم.
در ادامه اين نشست معاون فرماندار شوش بيان كرد: بالغ بر يك هزار كاميون در شهرستان شوش كار حمل و نقل را انجام مي دهند و از تير ماه امسال تا كنون تنها 136 حلقه لاستيك سهميه اين شهرستان بوده است كه با كمبود در اين بخش مواجه هستيم.
عبدالحسن آل كثير با اشاره به بحث وضعيت كالاي اساسي در بازار اين شهرستان بيان كرد: كمبود كالاي اساسي در شهرستان شوش وجود ندارد اما قيمت كالاها بسيار گران شده است و همين موضوع به مردم فشار وارد كرده است.
وي گفت: از ديگر مشكلاتي كه در اين شهرستان وجود دارد اعتراض كاميون داران حمل و نقل آرد نسبت به پايين بودن كرايه هاست و انتظار افزايش قيمت كرايه ها را دارند.
فرماندار شهرستان كارون افزود: شهرستان كارون 230 هزار نفر جمعيت دارد و چهارمين شهرستان پر جمعيت استان است و بايد توزيع كالا در مناطق مختلف اين شهرستان بر اساس جمعيت باشد تا دچار كمبود كالا در برخي از نقاط اين شهرستان نشويم.
معصومه خنفري ادامه داد: مناطق اسلام آباد، شكاره ، كانتكس، مشعلي، كوي نخلستان جزو شهرستان كارون هستند اما چون در سرشماري ها جزو شهرستان اهواز محسوب شده بودند، سهميه اش را به اهواز داده اند و توزيع كالا در اين مناطق انجام نمي شود و با كمبود شديد سهميه مواجه هستيم.
وي گفت: بر اساس گزارش ستاد تنظيم بازار ، هر شهرستان بايد عامل و مباشر گوشت به ستاد تنظيم بازار معرفي كند تا بتواند گوشت و مرغ را با نرخ دولتي دريافت و توزيع كنند، كه شهرستان كارون سه عامل معتمد معرفي كرده است اما با توجه به جمعيت اين شهرستان، سه عامل پاسخگوي نياز شهرستان نيست.
7158/6064