سید موید علویان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: هپاتیت A از طریق بیماریهای منتقله از راه آب آشامیدنی ناسالم و غذای آلوده انتقال می یابد، باید زائران اربعین حسینی نسبت به رعایت بهداشت فردی و سلامت موادغذایی و آب هوشیار باشند تا به این بیماری مبتلا نشوند.
رئیس شبكه هپاتیت كشور گفت: به دلیل سطح بهداشتی بالاتر ایران نسبت به كشور عراق، زائران اربعین به ویژه افراد زیر 30 سال اگر اصول بهداشتی را به درستی رعایت نكنند ممكن است در معرض خطر ابتلا به هپاتیت A هستند.
علویان ادامه داد: این بیماری در مناطقی با سطح بهداشتی پایین و در شلوغی جمعیت شیوع می یابد و ویروس آن بیشتر در اواخر پاییز و اوایل زمستان دیده می شود.
رئیس شبكه هپاتیت كشور تصریح كرد: ویروس بیماری هپاتیت A از طریق دهانی-مدفوعی منتقل می شود و افراد مبتلا به این بیماری سابقه تماس با بیمار دیگری را دارند.
علویان خاطرنشان مرد: هپاتیت A در كشورهای همسایه شیوع زیادی دارد، اما در ایران به دلیل سطح بهداشت بالاتر و آب آشامیدنی سالم شیوع كمی دارد. افراد جوانی كه در كودكی هپاتیت A نگرفته اند در دوران بزرگسالی ممكن است به آن مبتلا شوند به همین دلیل رعایت بهداشت، استفاده از آب آشامیدنی سالم و شستشوی دست ها با صابون به زایران حسینی توصیه می شود.
اجتمام *9022 * 3063
رئیس شبكه هپاتیت كشور:
ویروس هپاتیت A تا چهار ساعت زیر ناخن ها زنده می ماند
۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲
کد خبر:
83080010
تهران - ایرنا- رئیس شبكه هپاتیت كشور گفت: ویروس هیاتیت A از طریق آب آلوده و از طریق دهانی منتقل می شود با توجه به اینكه این ویروس تا چهار ساعت در زیر ناخنها زنده باقی میماند، زائران اربعین باید مراقب باشند شستن مداوم دستها به میزان 5 بار در روز با صابون بهترین راه جلوگیری از انتقال این ویروس به دیگران است.