۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۱۸
کد خبر: 83084484
T T
۰ نفر
تفكر پيشگيري از معلوليت ها در جامعه توسعه يابد

كرمان - ايرنا - مديركل بهزيستي استان كرمان با تاكيد بر ضرورت توسعه تفكر پيشگيرانه در زمينه معلوليت ها گفت: خانه هاي كوچك به عنوان خانه هاي اثرگذار در استقلال و توانمندسازي فرزندان معلول راه اندازي مي شود كه آموزش فرزندان از اصول اساسي كار در اين خانه ها است.

به گزارش ايرنا، عباس صادق زاده روز چهارشنبه در آيين افتتاح خانه كوچك معلولان ذهني خفيف ويژه دختران زير 14 سال نيازهاي آموزشي معلولان ذهني را بسيار مهم برشمرد و افزود: رويكردهاي تخصصي براي حمايت از افراد معلول و همچنين توانمندسازي اين گروه به منظور استقلال آنان در جامعه ضروري است.
وي با تأكيد بر ارائه رويكردهاي پيشگيرانه در جامعه گفت: براي آموزش خانواده ها و زوج هاي جوان در راستاي پيشگيري از معلوليت ها و كاهش هزينه هاي توانبخشي بايد برنامه داشته باشيم.
مديركل بهزيستي استان كرمان با اظهار خرسندي از وضع قانون برنامه ششم توسعه مبني بر اجباري شدن آزمايشات ژنتيك قبل از ازدواج تصريح كرد: اين طرح از سوي استان كرمان ارائه و منجر به كاهش تولد نوزادان معلول در اين استان شده است.
صادق زاه يكي از اهداف مهم بهزيستي را توانمندسازي گروه هاي معلول دانست و افزود: بايد با ارائه آموزش هاي مناسب به گروه هاي هدف بويژه معلولان ذهني شرايط زندگي بهتر و استفاده از حقوق شهروندي را در آنان افزايش دهيم.
مديركل بهزيستي استان كرمان با اشاره به اينكه بايد طوري معلولان را توانمند كرد كه حق آنها است بيان داشت: در دهه اخير با رويكرد دولت بهزيستي به آموزش توان‌ خواهان به خوبي توجه كرده اما هنوز در آموزش ‌هاي اثرگذار جاي كار داريم.
وي با بيان اينكه نياز جامعه بيش از اين است كه در حوزه آموزش فعاليت كنيم خاطرنشان كرد: راه‌ اندازي خانه ‌هاي كوچك در توانمندسازي معلولان بسيار موثر و با اهميت است.
مديركل بهزيستي استان كرمان با بيان اينكه در گذشته شرايط به‌ گونه ‌اي بوده كه در اين حوزه كمتر توجه شده گفت: جامعه امروز نيازمند توجه بيشتري براي پيشگيري از آسيب‌ هاي اجتماعي است.
3029/9895