آموزش و پرورش و تامین اجتماعی 460 میلیارد تومان بدهكارند

تهران- ایرنا- مدیرعامل شركت بیمه تكمیلی آتیه سازان حافظ گفت: سازمان تامین اجتماعی 300 میلیارد تومان و وزارت آموزش وپرورش 159 میلیارد تومان به شركت بیمه تكمیلی ما بدهكار هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، مهدی ریاحی فر در نشستی خبری با اصحاب رسانه با بیان اینكه بیمه تكمیلی آتیه سازان حافظ متعلق به سازمان بیمه سلامت است، گفت: بیمه شدگان تكمیلی این شركت نگرانی نداشته باشند؛ زیرا وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت از این شركت بیمه ای حمایت می كند.
مدیرعامل شركت بیمه تكمیلی آتیه سازان حافظ با اشاره به خرید برخی تجهیزات مصرفی پزشكی برای كمك بیمه شدگان گفت: تمهیدات خاص برای كاهش مشكلات مردم در زمان تحریم تدوین شده است.
وی با اشاره به برخی اعتراض ها و شایعه ها به قانونی بودن یا نبودن شركت بیمه تكمیلی آتیه سازان حافظ گفت: سابقه فعالیت این بیمه بیش از 17 سال است و در این مدت فعالیت قانونی دارد؛ بهتر است سندیكای بیمه نقش حمایتی داشته باشد تا مردم بیشتر منتفع شوند.
وی گفت: نارضایتی بیمه شدگان در شرایطی است كه سازمان تامین اجتماعی سه ماه است تعهداتش را به شركت آتیه سازان حافظ نداده است. در حالی كه باید ماهانه 105 میلیارد تومان بپردازد. مطالبه 300 میلیارد تومانی رقم زیادی داریم. آموزش و پرورش هم 159 میلیارد تومان به آتیه سازان حافظ بدهی دارد. هفته گذشته جلسه‌ای با مسئولان آموزش و پرورش داشتیم كه قرار شده مطالبات را بپردازند.
ریاحی فر اضافه كرد: فعالیت ما مطابق با بندهای قانونی است. استانداردهای بیمه گری را رعایت می كنیم و مشكلی برای بیمه شدگان به وجود نمی آید. سازمان‌های ناظر ما سازمان حسابرسی و دیوان محاسبات هستند و بر فعالیت این شركت نظارت دارند. حتی بابت مشكلاتی كه ممكن است در دوره تحریم به وجود بیاید تمهیداتی اندیشیدیم تا بیمه شدگان به سختی نیفتند. در خصوص تجهیزات پزشكی هم مشكلاتی ایجاد شده كه در صدد رفع آن هستیم.
وی افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در سال 82 شركت بیمه آتیه سازان حافظ جزو شركت های تخصصی حوزه بیمه سلامت شناخته شده است. نزدیك به هفت میلیون و 391 هزار و 360 بیمه شده داریم و اگر بخواهیم اختلالی در این خدمت رسانی ایجاد كنیم به دور از انصاف است.
مدیرعامل شركت بیمه تكمیلی آتیه سازان حافظ اضافه كرد: بیمه شدگان تامین اجتماعی كه از خدمات بیمه تكمیلی این شركت استفاده می كنند سه میلیون و 300هزار نفر هستند. برخی می خواهند ماهیت آتیه سازان را شركت غیر دولتی تلقی كنند و بگویند غیرمجاز است تا برخی بیمه‌های تجاری سودهای میلیاردی خود را داشته باشند.
وی اضافه كرد: سندیكای بیمه شدگان نباید نگرانی از بیمه آتیه سازان حافظ داشته باشد. ما تمام الزامات بیمه گری را رعایت می كنیم و پشتوانه آتیه سازان حافظ دولت است. اگر سندیكا نگران است روی شركت هایی دغدغه داشته باشد كه مشكلاتی دارند.
وی افزود: همانطور كه اشاره كردم قانون مشخص است. آتیه سازان متعلق به یك بخش دولتی است كه البته تابع قانون تجارت است.
ریاحی فر گفت: آموزش و پرورش و صندوق بازنشستگی قرارداد صندوقی با آتیه سازمان حافظ دارند و تنها شركتی كه می‌تواند این كار را انجام دهد آتیه سازمان حافظ است و اگر این دو نهاد بخواهند با بیمه دیگری قرارداد ببندند نمی توانند به صورت صندوقی ادامه دهند. قراردادی كه این شركت با مراكز درمانی دارد نسبت به سایر بیمه‌ها 10 تا 15 درصد كمتر تمام می‌شود زیرا تعداد بیمه شدگان بالاست.
مدیرعامل شركت بیمه تكمیلی آتیه سازان حافظ در پاسخ به پرسشی درباره نارضایتی و تاخیر چندماهه رسیدگی به اسناد پزشكی گفت: دو روش پرداخت داریم. یكی از طریق معرفینامه است كه بیمه شده پولی نمی‌پردازد و با معرفینامه خدمات می گیرد. نوع دوم خسارات متفرقه است كه بیمه شده از جیبش پولی می‌دهد و باید آن را پس بگیرد. عمدتا بیمه شدگان از بخش اول استفاده می‌كنند و عمدتا روش دوم برای هزینه‌های آزمایشگاهی و... است كه در قراردادهای مختلف از 10 تا 15 درصد متفاوت است.
وی ادامه داد: در صندوق بازنشستگی كشوری طی 72 ساعت باید لیست خسارات پرداخت شود. در تامین اجتماعی هم تا اول شهریور خسارات را پرداخته ایم. اگر تامین اجتماعی پول مرداد و شهریور را بدهد به‌روز می شویم. بیمه آموزش و پرورش هم صندوقی است و خسارات بیماران صعب العلاج و موارد خاص ظرف 30 روز پرداخت شده است.
ریاحی فر گفت: صندوق بازنشستگی كشوری برای سه ماه و آموزش و پرورش برای یك ماه قراردادشان را تمدید كرده‌اند. اگر بخواهندبه صورت صندوقی ادامه دهند فقط شركت آتیه سازمان حافظ است كه می تواند عقد قرارداد داشته باشد. اما اگر بخواهند وارد امر بیمه گری شوند باید مناقصه انجام شود.
اجتمام *3377