۲۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۵۷
کد خبر: 83095446
T T
۰ نفر
هزار بيمار از خدمات كلينيك ديابت زاهدان استفاده مي كنند

زاهدان - ايرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان گفت: هم اينك هزار بيمار زاهداني از خدمات كلينيك ديابت مستقر در بيمارستان بوعلي اين شهرستان استفاده مي كنند.

دكتر قاسم ميري علي آباد روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: ارائه آموزش سبك زندگي، پيگيري روند درمان و ارزيابي و كنترل عوارض بيماري ديابت از جمله خدمات اين كلينيك به مراجعه كنندگان است.
وي با اشاره به روند رو به رشد شيوع بيماري ديابت گفت: كلينيك ديابت بيمارستان بوعلي زاهدان با حضور متخصصين داخلي، قلب و عروق، زنان و زايمان، نفرولوژي، كارشناس پرستاري و كارشناس تغذيه در شيفت صبح و همچنين متخصص روانپزشكي در شيفت عصر به مراجعان خدمات ارائه مي دهد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان افزود: به منظور سهولت دسترسي به خدمات ويزيت تخصصي براي بيماران ديابتي و در راستاي پروتكل كشوري برنامه كنترل و پيشگيري ديابت نوع 2 ، بزودي ارائه خدمات در بخش هاي چشم پزشكي، داخلي اعصاب و اورولوژي و فوق تخصص غدد به مجموعه اين كلينيك اضافه مي شود.
وي با بيان اينكه ديابت يكي از بيماري هاي غير واگير است كه به دليل تغيير شيوه ي زندگي در جامعه رو به افزايش است، ادامه داد: به مناسبت هفته ملي ديابت روز گذشته كلينيك هاي ديابت در بيمارستان هاي امام خميني(ره) خاش و رازي سراوان افتتاح شد.
ميري علي آباد تصريح كرد: ديابت يا بيماري قند ناشي از اختلال متابوليسم و سوخت و ساز است كه به دلايل گوناگون ظاهرمي شود.
وي افزود: ديابت يكي از شايعترين بيماري هاي غير واگير در كشور به حساب مي آيد كه در سالهاي اخير به دليل تغيير الگوي زندگي رو به افزايش است.
سيستان و بلوچستان به عنوان پهناورترين استان كشور به سبب گستردگي جغرافيايي و قرار گرفتن در همسايگي 2 كشور افغانستان و پاكستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسيم شده كه شهرستان هاي شمالي شامل زابل، هيرمند، زهك، هامون و نيمروز زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي زابل، شهرستان هاي زاهدان، ميرجاوه، خاش، سراوان و سيب و سوران زير نظر دانشگاه علوم پزشكي زاهدان و شهرستان هاي ايرانشهر، سرباز، نيكشهر، مهرستان، چابهار، كنارك، دلگان، فنوج و قصرقند زير پوشش دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر قرار دارد.
7316**3213