«رضا مرادي» روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: 52 ميليمتر بارندگي در سال زراعي جاري (اول مهرماه امسال) تاكنون در ايستگاه هاي هواشناسي استان مركزي به ثبت رسيده كه اين بارش ها نسبت به ميانگين بلند مدت 60 و 6 دهم درصد بيشتر است.
وي بيان كرد: بررسي آخرين تغييرات خروجي مدل هاي هواشناسي و بررسي تصاوير ماهواره نشان دهنده تداوم رگبار باران در برخي از ساعات امروز (دوشنبه) و با شدت كمتر فردا (سه شنبه) در استان مركزي است و احتمال آبگرفتگي معابر دور از انتظار نيست.
مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي ادامه داد: شدت ناپايداري ها در نيمه شمالي اين استان در اين مدت بيشتر پيش بيني شده است و دماي هوا در سه روز آينده تغيير محسوسي ندارد.
مرادي اظهار داشت: سامانه بارشي بعدي نيز از روز چهارشنبه وارد كشور مي شود و بيشتر فعاليت اين سامانه در مناطق جنوب غرب كشور است اما اين سامانه استان مركزي را نيز تحت تاثير قرار مي دهد و از عصر روز چهارشنبه تا بامداد جمعه در برخي از ساعات موجب بارش باران در اين استان مي شود.
وي گفت: بارش باران در 24 ساعت گذشته در تمام ايستگاه هاي هواشناسي استان مركزي به ثبت رسيده كه بيشترين ميزان با 16و 6 دهم ميليمتر در ايستگاه شازند به ثبت رسيده است.
مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي افزود: سه و نيم ميليمتر بارندگي نيز در اين مدت در آشتيان، 9 و يك دهم ميليمتر در اراك، هفت و هشت دهم ميليمتر در تفرش، يك ميليمتر در خمين، 10 و 2 دهم ميليمتر در خنداب، چهار و 2 دهم ميليمتر در دليجان، 2 و 9 دهم ميليمتر در زرنديه، 4 و 6 دهم ميليمتر در ساوه، هشت و سه دهم ميليمتر در غرق آباد، 12 و چهار دهم ميليمتر در كميجان، چهار و چهار دهم ميليمتر در محلات و پنج و 6 دهم ميليمتر در فرمهين گزارش شده است.
مرادي تصريح كرد: ساوه با بيشينه دماي 17 و يك دهم درجه سانتيگراد بالاي صفر گرمترين و تفرش با چهار و 2 دهم درجه سانتيگراد بالاي صفر سردترين شهر استان مركزي در 24 ساعت گذشته بوده است.
52 ميليمتر بارندگي در زسال زراعي جاري (اول مهرماه امسال) تاكنون در استان مركزي به ثبت رسيده است.
3005/3075
اراك - ايرنا - مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي گفت: بارش هاي دريافتي اين استان در سال زراعي جاري نسبت به ميانگين بلند مدت بيشتر است.