«رضا مرادی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: میزان بارندگیهای سال زراعی جاری با احتساب بارشهای اخیر که در بیشتر نقاط استان به شکل برف بود، به ۹۴ میلیمتر رسید.
وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در اراک ۲۸ و سه دهم میلیمتر، ساوه ۲۸.۵، خمین ۱۶.۵، محلات ۷.۶، شازند ۳۵.۴، خنداب ۷.۸، کمیجان ۵.۲، دلیجان ۵.۳، آشتیان ۲.۳، غرق آباد ۲۹.۸، زرندیه ۲۴.۴ و در فرمهین ۱۱.۵ میلیمتر بارش به ثبت رسیده است.
وی بیان کرد: با عبور سامانه بارشی از امشب بتدریج از میزان پوشش ابر در آسمان استان کاسته میشود و روند کاهش دما تا اوایل هفته آتی تداوم دارد و مناطق مختلف این استان ۲ تا پنج درجه سانتیگراد سردتر میشوند.
وی بیان کرد: به دلیل سرمای هوا و رطوبت کافی، پدیده مه حداقل تا سه روز آینده در مناطق مستعد استان مرکزی موجب کاهش دید بویژه در مناطق همجوار دشت میقان میشود.
مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد. تا روز چهارشنبه پتانسیل انباشت آلایندههای جوی به دلیل افزایش نسبی پایداری هوا تا حدی افزایش پیدا میکند.
مرادی اظهار داشت: بررسیهای فعلی حاکی از عبور یک موج ناپایدار ضعیف از روز پنجشنبه از نوار شمال کشور است که در صورت نداشتن تغییر نقشهها موجب بارشهایی بصورت برف در برخی از نقاط استان بویژه مناطق کوهستانی شمال استان مرکزی میشود.
وی گفت: ساوه و زرندیه با بیشینه دمای ۶.۸ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و تفرش با کمینه دمای سه درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین شهر استان مرکزی در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
نخستین ایستگاه هواشناسی استان مرکزی در سال ۱۳۲۷ در مرکز شهر اراک ایجاد شد و پس از آن و با گسترش فعالیتها در سال ۱۳۷۴ به اداره کل هواشناسی ارتقا یافت و در سال ۱۳۸۶ نیز مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی استان آغاز بهکار کرد.
نظر شما