مصطفي فرامرزي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از مجموع ماموريت هاي انجام شده در سال جاري 14 هزار و 639 ماموريت شهري و هفت هزار و 100 ماموريت نيز جاده اي بوده است.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر 57 پايگاه فوريت هاي پزشكي در سطح استان فعاليت مي كنند، افزود: از اين تعداد پايگاه يك مورد هوايي، 2 مورد موتوري، 34 پايگاه جاده اي و 20 پايگاه نيز شهري است.
مدير اورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشكي كردستان به فاصله استقرار پايگاه ها نيز اشاره كرد و يادآور شد: در جاده هاي استان در هر 25 تا 30 كيلومتر يك پايگاه داير شده و در مناطق شهري نيز براساس جمعيت پايگاه ايجاد خواهد شد كه استاندارد آن در كردستان رعايت شده است.
وي با بيان اينكه استاندارد زمان بر بالين مصدومان و بيماران را در مناطق شهري هشت دقيقه و در جاده ها 15 دقيقه است، تاكيد كرد: اين ميانگين در استان امسال در مناطق شهري 6.25 دقيقه و در جاده ها نيز 9.43 دقيقه بوده است.
فرامرزي در ادامه با بيان اينكه امسال پايگاه بين جاده اي قروچاي در محور دهگلان- قروه راه اندازي شد، گفت: در نيمه دوم سال جاري نيز پايگاه بابارشاني در محور بيجار به سمت همدان به عنوان دومين پايگاه بين جاده اي در شهرتسان بيجار راه اندازي خواهد شد.
وي اضافه كرد: علاوه بر اين پايگاه ها امسال پايگاه موتوري شماره 2 سنندج نيز فعاليت خود را آغاز كرد و پايگاه شماره هفت شهري سنندج نيز در آينده نزديك راه اندازي مي شود.
فوريت هاي پزشكي استان كردستان داراي 83 دستگاه آمبولانس است كه 19 دستگاه از آنها با جديدترين تجهيزات پزشكي دنيا از كشور آلمان خريداري شده است، همچنين 2 دستگاه موتورلانس و يك موتور چهار چرخ با قابليت حمل مصدوم نيز در اختيار اين مركز است.
7348/9102
سنندج - ايرنا - مدير اورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: در نيمه نخست امسال 21 هزار و 739 ماموريت توسط اورژانش و فوريت هاي پژشكي در اين استان ثبت شده است.