۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۶
کد خبر: 83106843
T T
۰ نفر

امام جمعه شيراز: طرح بهار نكو فراگير شود

۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۶
کد خبر: 83106843
امام جمعه شيراز: طرح بهار نكو فراگير شود

شيراز- ايرنا- نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز با اشاره به اين كه طرح بهار نكو با هدف استحكام بخشي زندگي زناشويي و در راستاي كاهش آمار طلاق در اين استان در حال اجرا است، فراگير شدن و حمايت هاي بيشتر از اين طرح را خواستار شد.

به گزارش ايرنا، آيت الله لطف اله دژكام در جمع كاركنان دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شيرازكه از مجريان طرح بهار نكو است، افزود: امروزه شاهد آن هستيم با تلاش متوليان طرح بهار نكو آمار طلاق در فارس كاهش يافته است و معتقديم طرح بهار نكو توانسته در امر استحكام بخشي ومهارت هاي زندگي زناشويي موفق عمل كند.
نماينده ولي فقيه در استان فارس از مسئولان استان خواست با حمايت هاي بيشتر خود براي همه گير شدن طرح بهار نكو در استان وهمچنين در كشور تلاش دوچنداني داشته باشند زيرا امروزه وقوع حتي يك مورد آمار طلاق نگران كننده ونياز به بررسي دارد.
مسئول دفتر نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شيراز نيز گفت: طرح بهار نكو براي نخستين مرتبه در كشور، با هدف افزايش آگاهي دختران و پسران پيش از شروع زندگي مشترك، در شيراز آغاز و موفقيت آن موجب شد اين طرح به صورت رسمي در برخي از نقاط كشور به اجرا درآيد.
حجت الاسلام حميد مقامي با بيان اينكه امروزه براساس آمارهاي ارائه شده از ثبت احوال استان،شاهدهستيم مدت زمان زندگي مشترك زناشويي زوج هاي استان فارس افزايش يافته است تصريح كرد: بر اساس آمار ها طلاق زير چهار سال زندگي مشترك در شيراز از 48 درصد در سال 89 هم اينك به 28 درصد كاهش يافته است.
دبير ستاد ازدواج دانشجويي استان فارس ياد آورشد :فارس در زمينه ايجاد مراكز بهارنكو در كشور پيشتاز است و با انجام مشاوره هاي هنگام عقد در كاهش آمار طلاق در فارس نقش موثري داشته است.
مقامي افزود:ازجمله مواردي كه مركز بهار نكو در آن مداخله مي كند،آگاهي‌بخشيدن به زوجين در امر آشنايي با احكام و حقوق زوج‌ها و مسائل جنسي، ارتباط مدوام با زوج‌ها به ويژه در سال‌هاي ابتدايي ازدواج با هدف تحكيم بنيان خانواده،تربيت نسل صالح، توانمندسازي خانواده‌ها در تربيت نيروهاي متعهد و كارآمد در زمينه خانواده است.
مسئول دفتر نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شيراز با اشاره به اين موضوع كه در حال حاضر، زوج هايي كه در كشور قصد ازدواج دارند پس از گذراندن آزمايش هاي لازم در يك كلاس يك و نيم ساعته شركت مي‌كنند كه بيشتر مسائل بهداشت جنسي به آنها آموزش داده مي‌شود، بيان كرد: با بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد براي افرادي كه قصد شروع يك زندگي را دارند، اين آموزه‌ها كافي نيست.
مقامي با اشاره به دو شيوه الزامي و اختياري براي ارائه آموزش‌هاي اين طرح، گفت: در آموزش‌هاي الزامي پيش از عقد، زوج‌ها به صورت جداگانه 6 ساعت در كلاس‌هاي پيش از عقد شركت مي‌كنند و در آموزه‌هاي اختياري پس از عقد، زوجها تا پنج سال پس از عقد از خدمات مركز مانند كارگاه‌ها، كلاس‌هاي آموزشي و همايش‌ها بهره مند مي شوند.
6113/ 2027