ابوالحسن حيدري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه بر اساس قوانين، دولت موظف به حمايت از سرمايه گذاران در حوزه سينما است، افزود: جريان فعلي سينما به سمت ايجاد پرديس ها و مجتمع هاي سينمايي است.
وي اظهار داشت: اين پرديس ها مي توانند در كنار فعاليت هاي سينمايي پيوست فعاليت هاي اقتصادي نيز داشته باشند تا بازگشت سرمايه سرمايه گذار محقق شود.
حيدري با بيان اينكه هم اينك سرمايه گذاران براي ورود به حوزه احداث سينما اطمينان خاطر لازم را ندارند، گفت: در اين راستا لازم است شرايط ورود تسهيل و فضاهاي تجاري نيز در مجموعه تعريف شود.
وي به ورود چندين مجموعه در بجنورد به اين حوزه نيز اشاره كرد و افزود: فضاي سينمايي در پروژه هاي تجاري عميق، نگارخانه كافه كتاب و سينما، طلاي سفيد و هماگ در نظر گرفته شده است.
معاون هنري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان شمالي گفت: در اين ميان دستگاه هاي متولي با تسهيل شرايط مي توانند در بهبود فضاي هنري و سينمايي استان بسيار تاثيرگذار باشند.
وي با اشاره به حمايت اين اداره كل از فعالان حوزه سينما در حوزه تجهيزات مورد نياز با كمك موسسه سينما شهر، اظهار داشت: براي افزايش فضاي سينمايي در استان و افزايش دسترسي مردم، لازم است تا اين فضاها در تمام شهرستان ها راه اندازي شود.
حيدري يادآور شد: اين مشكل تا حدودي با تجهيز مجتمع هاي فرهنگي و هنري شيروان، اسفراين و مانه و سملقان به تجهيزات پخش فيلم به صورت موقت رفع شده و اكران فيلم همزمان با كشور در آنها انجام مي شود ولي استانداردهاي لازم را ندارند.
وي افزود: در شهرهاي گرمه، جاجرم ، فاروج و راز و جرگلان نيز پيگير راه اندازي سينماي سيار هستيم كه تا مردم حتي به صورت مقطعي از سينما بهره مند شوند كه اميدواريم امسال محقق شود.
معاون هنري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان شمالي در رابطه با تعيين تكليف سينما قدس و سعدي بجنورد نيز گفت: مسائل قانوني و اداري اين فضاها توسط شهرداري در حال انجام است و سرمايه گذار نيز تا حدودي موافقت خود را با شرايط شهرداري اعلام كرده است.
وي افزود: بر اين اساس به مالك اين سينماها پيشنهاد شده تا در كنار اجازه شهرداري براي تغيير كاربري اين دو فضا و عوارض ساخت، سينمايي را در محل پادگان ارتش به وسعت 5 هزار متر مربع راه اندازي كند.
حيدري لازمه انجام اين روند را طي كردن مراحل قانوني و دريافت مجوز كميسيون ماده 5 و موافقت دستگاه هاي متولي دانست و گفت: با احداث اين مجموعه بزرگ سينمايي، تجهيز آن نيز توسط فرهنگ و ارشاد انجام مي شود.
در 6 ماهه نخست امسال 94 هزار نفر از برنامه هاي هنري اجرا شده در استان بهره بردند كه 52 هزار نفر به تماشاي فيلم هاي سينمايي نشستند.
استان خراسان شمالي در سال گذشته بيش از 200 هزار نفر مخاطب فيلم هاي سينمايي داشت كه دو ميليارد و 500 ميليون ريال نيز بليت فروخته شد.
ط/ 6042
مسئول استاني:
سرمايه گذاران از ساخت سينما در خراسان شمالي استقبال نمي كنند
۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹
کد خبر:
83107038
بجنورد- ايرنا- معاون هنري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان شمالي گفت: سرمايه گذاران به علت نبود صرفه اقتصادي از ساخت سينماي استاندارد در استان استقبال نمي كنند.