رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي شامگاه چهارشنبه در اين خصوص به خبرنگار ايرنا گفت: كارگاه اول سمينار با موضوع 'مباني اقتصاد خلاق'، كارگاه دوم با موضوع 'آشنايي با صنايع خلاق'، كارگاه سوم با موضوع 'اهميت و ضرورت صنايع خلاق و فرهنگي، مباني و ارائه الگوي مطلوب' و كارگاه چهارم با موضوع 'آشنايي با اصول و نرمافزارهاي ساخت انيميشن' برگزار شد.
حسن حيدري ادامه داد: در پايان اين دوره آموزشي به تمام شركت كنندگان گواهي شركت در دوره از طرف پارك علم و فناوري آذربايجان غربي و دانشگاه اروميه صادر شد.
وي افزود: شناسايي ايده هاي برتر و بكارگيري آنها براي تبديل شدن به كسب و كار از مهمترين اهداف برگزاري رويداد شتاب آذربايجان است.
وي بيان كرد: اين رويداد از ابتداي سال 1396 با حضور علاقه مندان به كارآفريني در آذربايجان غربي آغاز شده است و هر ماه يك بار اجرا مي شود.
به گزارش ايرنا 'ايدهشو' براي بيان ايده و انتقال آن به ديگران در محيطي دوستانه برگزار ميشود و هر يك از شركتكنندگان در مدت سه دقيقه ايده خود را به حاضران معرفي ميكنند.
ايده هاي برتر پس از داوري از لحاظ عامه پسند بودن براي حُضار و قانع كننده بودن براي داوران فني و فعالان اقتصادي جهت راه اندازي كسب و كار معرفي مي شود و حمايت هاي لازم در جهت اجراي آنها صورت مي گيرد.
11 رويداد شتاب «استارت آپ ويكند» از سال 1396 تاكنون با حمايت پارك علم و فناوري در آذربايجان غربي برگزار شده است و در مجموع 39 ايده منتخب در مراكز رشد مراحل نخست اجرايي را طي مي كند.
9918/2093
اروميه- ايرنا- دوازدهمين دوره از رويداد شتاب آذربايجان غربي (روشا) با عنوان اقتصاد خلاق با حضور 130 شركت كننده زن و مرد از دانشگاه اروميه برگزار شد.