۳ آذر ۱۳۹۷، ۱۶:۲۱
کد خبر: 83111241
T T
۰ نفر
نمايشگاه فناوري چين، فرصتي براي معرفي تكنولوژي ايراني

پكن- ايرنا- نمايشگاه بين المللي فناوري هاي پيشرفته چين كه با حضور شركت هاي بزرگي از كشورهاي مختلف جهان در شهر 'شنژن' واقع در استان گوانگ دونگ در جنوب چين برگزار شد فرصت مهمي براي معرفي تكنولوژي و توليدات فناورانه ايران به جهان فراهم كرد.

به گزارش ايرنا اين نمايشگاه كه توليدكنندگان فناوري هاي پيشرفته از كشورهاي مختلف جهان از جمله ايران دستاوردهاي خود را در آن به معرض ديد همگان قرار دادند زمينه اي شد تا شركت ها و بازديد كنندگان خارجي و چيني با توانمندي هاي علمي و دانش فني ايرانيان بيشتر آشنا شوند.
نمايشگاه امسال با عنوان پايبندي به اصل ارتقا توسعه كيفي، علمي و فني تشكيل و در شش بخش نمايشگاهي، همايش، كنفرانس فني و حرفه اي، فعاليت هاي حمايتي و تبادل استعدادها و فناوري هاي هوشمند برگزار شد كه جمهوري اسلامي ايران در بيشتر بخش هاي ان فعال بود.
همزمان همايشي نيز با حضور نمايندگان ايران و ديگر كشورها در خصوص فناوري هاي پيشرفته علمي و فني در حاشيه اين نمايشگاه برگزار شد و شركت كنندگان درباره راه هاي گسترش همكاري هاي ذي ربط با يكديگر رايزني كردند.
نمايش دستاوردهاي پيشرفته علمي و فني از كشورهاي آسيايي و اروپايي و همچنين فناوري هاي نوين در اين نمايشگاه، باعث شد تا بازديدكنندگان استقبال گرمي از آن داشته باشند پاويون جمهوري اسلامي ايران يكي از غرفه هايي بود كه مورد استقبال زياد بازديد كنندگان قرار گرفت.
'مجيد نجفيان' مجري پاويون جمهوري اسلامي ايران در اين نمايشگاه به ايرنا گفت: در پاويون ايران كه براي چهارمين دوره متوالي شركت كرده بود 6 شركت دانش بنيان، فرصت ارايه آخرين دستاوردهاي خود در حوزه اينترنت اشيا و هوش مصنوعي را با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري بدست آوردند.
او گفت: در بيستمين دوره اين نمايشگاه بيش از سه هزار و 500 شركت چيني به همراه شركت‌هايي از بيش از 30 كشور محصولات خود در سرفصل حوزه‌هاي خانه هوشمند، سلامت هوشمند، شهر هوشمند، رباتيك، ليزر و فوتونيك، انرژي و هوافضا به مخاطبين ارائه كردند.
او به رئوس محصولات و فناوري‌هاي ارايه شده جمهوري اسلامي ايران در اين نمايشگاه اشاره كرد و گفت: سه محصول در حوزه سلامت برپايه IOT، نرم افزار انجام تست‌هاي توان بخشي حركتي و سه محصول در حوزه پلت فرم اينترنت اشياء و IPTV از جمله اين محصولات بود.
به گفته وي شناسايي و تحليل محتواي صوتي و تصويري، سامانه نظارت تصويري هوشمند و رباتيك، تشخيص چهره، تشخيص رفتار، بررسي رفتار گروهي، پردازش سيگنال اجتماعي و ... از ديگر توليدات به نمايش در آمده در اين نمايشگاه توسط ايران بود.
نجفيان ادامه داد: همچنين در اين نمايشگاه خدمات و نرم افزارهاي حوزه فرهنگ سازي، آموزش، مشاوره، طراحي و ساخت تجهيزات مختلف و آزمايشگاه به نمايش در آمد.
مجري پاويون جمهوري اسلامي ايران در اين نمايشگاه افزود: نشست فرصت‌هاي همكاري فناوري با ايران در حوزه هاي هوش مصنوعي و اينترنت اشياء هم در حاشيه اين نمايشگاه برگزار شد.
به گفته وي اين رويداد فرصتي براي شركت‌هاي ايراني بود تا توانمندي‌هاي خود را از اين طريق به بازارهاي خارجي ارايه نموده و بدنبال جذب فرصت هاي صادرات، تعريف همكاري‌هاي دو جانبه و جذب سرمايه گذاري باشند.
'وانگ ويجونگ' دبيركل كميته حزب كمونيست شهر شنژن هم در مورد اهميت اين نمايشگاه گفت برگزاري نمايشگاه و فعاليت هاي مرتبط نشان مي دهد علوم و فناوري هاي پيشرفته نقش مهمي در پيشرفت دنيا دارد و همزمان كشورها مي خواهند به نوآوري بيش از قبل اهميت بدهند.
كميته سازماندهي اين نمايشگاه از چين و وزارت بازرگاني نيز در جريان همايش و كنفرانس فني خاطر نشان كردند كه پكن به دنبال گسترش همكاري ها در اين زمينه ها با ديگر كشورهاي دنيا است.
تعميق همكاري هاي بين المللي علمي و نوآوري فني، بكارگيري استعدادها، بالا بردن توان رقابتي، تمركز بر دستاوردهاي فني پيشرفته و توسعه اقتصاد پيشرفته فني از جمله موضوعات ديگر نمايشگاه بود.
'لي شي' دبير حزب كمونيست استان 'گوانگ دونگ' ثروتمندترين استان چين هم در اين نمايشگاه گفت كشورهاي مختلف دنيا مي خواهند با چين و با يكديگر ارتباطات گسترده تر علمي و فني داشته باشند و اين نمايشگاه چنين فرصتي را در اختيار آنها قرار داده است.
نجفيان، مجري پاويون جمهوري اسلامي ايران در اين نمايشگاه ادامه داد توسعه با شتاب علوم و فنون در دنيا و سرمايه نوآوري براي بشريت و همچنين كمك به پيشرفت هاي علمي و فني موسسات از جمله مسايلي بود كه شركت هاي حاضر در نمايشگاه از جمله طرف هاي ايراني در خصوص آنها بحث و تبادل نظر كردند.
اين نمايشگاه به شركت كنندگان و خبرنگاران خارجي مقيم چين نيز اين فرصت را داد كه با تازه ترين دستاوردها و پيشرفت هاي علمي و فني آشنايي پيدا كنند.
امسال بخش نمايشگاهي موسسات جديد و شركت هاي علمي و فني نيز در اين نمايشگاه راه اندازي شد و نوآوري هاي در اين عرصه از جمله موضوعات مهم مطروحه در اين فعاليت بزرگ علمي بود.
حضور شركت‌هاي فناور ايراني در سال‌هاي قبل در اين نمايشگاه موجب عقد قراردادهاي تجاري ميان اين شركت‌ها و شركت‌هاي علاقه‌مند چيني شده بود‌.
طي دو سال گذشته روند صادرات كالاهاي نانويي ايران به چين روند افزايشي داشته است كه پيش بيني مي‌شود فعاليت شركت هاي فناورانه ايراني در چين به واسطه راه اندازي پاويون دائمي جمهوري اسلامي ايران در شانگهاي كه بخشي از آن به كالاهاي فناورانه و دانش بنيان اختصاص دارد افزايش يابد.
آساق**231**1904**