۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۰۵
کد خبر: 83113937
T T
۰ نفر
برگزاري نشست ايسا 2018 در دانشگاه سلطان قابوس عمان

تهران- ايرنا- نشست آشنايي صنايع با دستاوردهاي دانشمندان جهان اسلام (Exposure of Industries to Scientists Achievements) آذر جاري در دانشگاه سلطان قابوس عمان برگزار مي شود.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از بنياد علم و فناوري مصطفي (ص)‌، دانشگاه سلطان قابوس عمان ميزبان دومين دوره نشست آشنايي صنايع با دستاوردهاي دانشمندان جهان اسلام (EISA) در شهر مسقط 11 تا 14 آذر جاري خواهد بود و انتظار مي رود جايگاهي براي ديدار صاحبان صنايع مختلف جهت همكاري هاي بيشتر باشد.
شركت ها و سرمايه گذاران همراه مهندسان و دانشمنداني كه در توليدات و خدمات جديد موفقيت هايي را كسب كرده اند، در اين نشست چهار روزه با يكديگر ديدار خواهند كرد. نشست ايسا همزمان با نشست تبادل تجربيات علم و فناوري در كشورهاي اسلامي (استپ 2018) در دانشگاه سلطان قابوس برپاست.
اهداف اصلي نشست ايسا 2018 تسهيل فرآيند هماهنگي بين صنايع و دانشمندان؛ به ويژه در كشورهاي اسلامي براي گسترش بازارهاي مرتبط و افزايش سود مالي طرف‌هاي مرتبط است.
نخستين دوره نشست آشنايي صنايع با دستاوردهاي دانشمندان جهان اسلام (EISA) در سال 2017 همزمان با مراسم دومين آيين اعطاي جايزه مصطفي (ص) در تهران برگزار شد و حوزه ها و موضوعات مورد بحث در دوره اول اين نشست، سلامت، انرژي و آب بود.
نشست ايسا 2018 فرصتي را ايجاد مي‌كند تا نيازهاي گروهي از جامعه علمي و آكادميك شركت‌كننده در نشست برطرف شود و بتوانند دستاوردهاي خود را در حوزه توليدات و خدمات فناوري به بازارهاي جديد با تمركز بر جهان اسلام معرفي كنند.
به گزارش ايرنا، نشست تبادل تجربيات علم و فناوري در كشورهاي اسلامي (استپ 2018/ STEP or science and technology exchange programme) نيز 11 تا 14 آذرماه حول سه مساله مهم آب، انرژي و سلامت با حضور بيش از 80 دانشمند مسلمان برگزار مي شود.
دوره هاي پيشين نشست هاي استپ همزمان با اعطاي اولين دوره جايزه مصطفي (ص) در دانشگاه هاي تهران، دومين دوره در دانشگاه پوتراي مالزي و سومين دوره سال گذشته و همزمان با دومين دوره جايزه مصطفي (ص) برگزار شده است.
جايزه مصطفي (ص) نشان عالي علم و فناوري جهان اسلام است كه هر دوسال يكبار به دانشمندان برتر مسلمان اعطا مي‌شود و تاكنون دو دوره از آن طي سال هاي 94 و 96 به دانشمنداني از كشورهاي اردن، تركيه، مالزي و ايران اهدا شده است.
بنياد علم و فناوري مصطفي (ص) رويدادهايي از جمله جايزه مصطفي (ص)، مسابقه دانش آموزي نور، رقابت علمي كنز (ارائه برترين دستاوردهاي علمي و كاربردي محققان جوان مسلمان/ knowledge application and notion for society)، نشست هاي استپ و ارائه فرصت مطالعاتي به برترين دانشمندان و محققان جوان جهان اسلام را برگزار مي كند.
علمي**9157*2017
۰ نفر