۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۴۴
کد خبر: 83450930
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تهران میزبان چهارمین نشست بین‌المللی ایسا است

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۴۴
کد خبر: 83450930
تهران میزبان چهارمین نشست بین‌المللی ایسا است

تهران - ایرنا - چهارمین نشست بین‌المللی آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام "ایسا" ( EISA ) روزهای ۱۸ و ۱۹ آبان ماه در محل پارک پردیس برگزار می‌شود.

بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به منظور اثربخشی در زیست بوم علم و فناوری و ارتقاء سطح علمی کشورهای اسلامی، ضمن ارتقاء اعطای جایزه مصطفی (ص) به عنوان نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام به آثاری برجسته از دانشمندان جهان اسلام در سال های ۹۴ و ۹۶ برنامه‌ریزی موثری را در راستای شبکه سازی و بهره‌مندی جامعه اسلامی از این ظرفیت عظیم در دستور کار قرار داده است.

در همین راستا، بستر آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام ( EISA ) توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) و با هدف توسعه بازار و محصولات مبتنی بر دانش و جذب منابع و صنایع در فرایند تجاری سازی چنین دستاوردهایی از جامعه علمی جهان اسلام به منظور انتفاع جامعه بشری توسعه یافته است.

این بستر و نشست، تلاش دارد اعضای چهارمین نشست از صنایع مرتبط در سطح بین‌المللی شامل سرمایه‌گذاران، مشاوران، تسهیلگران و دارندگان دستاوردهای دانش‌بنیان از ایران و سایر ملل را گردهم آورد.

دبیر چهارمین نشست بین‌المللی ایسا در نشست خبری این مراسم به استقبال بسیار خوب از این نشست اشاره کرد و گفت: تسهیل‌کنندگان بین دانشمندان دارای محصول و شرکت‌های سرمایه‌گذار برای اولین بار در این نشست حضور خواهند یافت که  ۱۰ تسهیل کننده در زمینه‌های مختلف برگزیده شده و در این نشست بین‌المللی حضور می‌یابند.

دکتر مهدی صفری اظهار داشت: تاکنون دانشمندان و شرکت‌ها حدود ۵۰ محصول به دبیرخانه این نشست ارایه کرده‌اند که پس از ارزیابی دبیرخانه ۱۵ مورد انتخاب شده و این روند تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه مواردی که در دبیرخانه این نشست انتخاب می‌شود در لبه تکنولوژی هستند، بیان داشت: ما در زمینه‌های نانو و بایو تکنولوژی در لبه تکنولوژی و محصول قرار داریم.

دبیر چهارمین نشست بین‌المللی ایسا به مشارکت ۸ کشور در این نشست اشاره کرد و گفت: این روند همچنان ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود تا روز برگزاری این تعداد به حدود 14 کشور برسد. برخی کشورها مانند ترکیه، عمان، پاکستان، قزاقستان، مالزی، سوئد و آلمان در این نشست حضور دارند.

صفری افزود: ۴۰ تفاهم نامه در جلسه اول این نشست بین دانشمندانی که محصول داشتند و شرکت سرمایه‌گذار علاقمند منعقد شد که تاکنون حدود ۱۵ تفاهم نامه شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه نشست‌های دوم و سوم  در کشورهای عمان و پاکستان برگزار شد، اظهار داشت: در نشست‌های قبلی، دانشمندان صاحب محصول، سرمایه‌گذاران، نوآوران و شرکت‌ها حضور داشته‌اند، اما تسهیل‌گر نداشته‌ایم، اکنون برای اولین بار تسهیل‌گران بین دانشمندان و سرمایه گذران در این نشست حضور خواهند داشت.

صائم ستارزاده دبیر اجرایی چهارمین نشست بین‌المللی ایسا در این نشست، حضور تسهیل کننده‌ها را از جمله مزیت‌های این نشست اعلام کرد و اظهار داشت: معرفی به صندوق‌های سرمایه‌گذار و معرفی به کریدورهای صادراتی از دیگر مزیت‌های این نشست است.

وی ارائه نیازهای فناورانه صنعت را از جمله موضوعات جدید این نشست اعلام کرد و گفت: پنل ها و کارگاه‌های آموزشی از دیگر برنامه‌های این نشست می‌باشد.

ستارزاده به حضور شرکت‌های سرمایه‌گذار در این نشست اشاره کرد و گفت: قابلیت تجاری سازی، حجم بازار احتمالی و جنبه‌های نوآورانه از جمله شاخص‌های ارزیابی برای حضور شرکت‌های سرمایه‌گذار در این نشست است.

وی با اشاره به اینکه 60 هزار یورو گرنت در چهارمین نشست بین‌المللی ایسا اعطا می‌شود، اظهار داشت: فراخوان ثبت نامه محصولات از طریق سایت به آدرس eisa.mstfdn.org آغاز شده و این کار تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد یافت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha