به گزارش سه شنبه ايرنا، سازمان دامپزشكي كشور امروز با صدور اطلاعيهاي اعلام كرد: در راستاي ارتقاي سلامت گوشت مرغ و كاهش موارد عدم انطباق بهداشتي و تشويق توليد كنندگان و مراكز فرآوري و استحصال گوشت به افزايش كاركرد و عمليات فني و به روز كردن فرآيند كشتار صنعتي مرغ در كشور، از ابتداي سال ۹۸ با ضوابط و معيارهاي بهداشتي گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود كيفيت در محصول نهايي استحصالي از كشتارگاه هاي طيور اقدام خواهد كرد.
«افزايش عمر ماندگاري مرغ منجمد كشتار شده در كشتارگاه داراي خط 2 از 12 ماه به 15 ماه» و «درج رتبه ((A روي برچسب و تغيير رنگ نايلون بسته بندي در مرغ هاي كشتار و بسته بندي شده در كشتارگاه داراي خط 2» از جمله ضوابط جديد به شمار مي رود.
بر اساس اين گزارش، «اعمال محدوديت در نگهداري و ذخيره سازي مرغ منجمد كشتارشده در كشتارگاه هاي داراي خط يك با حداكثرعمر ماندگاري مرغ منجمد كشتار شده در اين نوع كشتارگاه ها به مدت 6 ماه» و همچنين «اقدام دستگاه هاي اجرايي، سازمان هاي متولي تنظيم بازار و مراكز بسته بندي مجزا و فروشگاه هاي عرضه به خريد مرغ تنها از كشتارگاه هاي داراي خط 2» از ديگر معيارهاي جديد بهداشتي گوشت مرغ استحصالي از كشتارگاه هاي طيور است.
سازمان دامپزشكي كشور همچنين از تشكل ها، اتحاديه ها، انجمن هاي صنفي و علمي خواسته است تا نقطه نظرات و پيشنهادات خود را به منظور اجراي بهتر برنامه ملي كاهش سالمونلا و ارتقاي سلامت گوشت مرغ، تا پايان آذر ماه به صورت مكتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اين سازمان ارسال كنند.
به گزارش ايرنا، امسال برنامه بهبود صنعت طيور با هدف مهار سه بيماري آنفلوانزاي فوق حادپرندگان، نيوكاسل و سالمونلا در دستور كار سازمان جهاني بهداشت دام و سازمان دامپزشكي كشور قرار گرفته است.
اقتصام**9186**9189**
تهران - ايرنا - سازمان دامپزشكي كشور در اطلاعيه اي ضوابط و معيارهاي جديد بهداشتي گوشت مرغ استحصالي از كشتارگاههاي طيور را اعلام كرد؛ اين ضوابط از ابتداي سال 1398 اجرايي مي شود.