سيد احمدمرتضوي فرد روز يكشنبه در آستانه روز جهاني داوطلب در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اعضاي جوانان اين جمعيت آموزش هاي مختلف امدادي از جمله امداد و نجات حوادث، سيل، زلزله، حوادث ترافيكي، امداد كوهستان را فرا مي گيرند و مواقع ضروري به امداد رساني مي پردازند.
وي با اشاره به اينكه چهارمحال و بختياري با 32 گسل فعال زلزله و 3 هزار و 200 كيلومتر رودخانه و كوهستان جز 14 استان پرمخاطره كشور است، اظهار داشت: ارائه آموزش هاي همگاني حوادث و بلايا طبيعي، خسارت ناشي از اين حوادث را كاهش مي دهد.
مرتضوي فرد اظهار داشت: به منظور افزايش تاب آوري و كاهش خسارت ناشي از حوادث آموزش هاي اين جمعيت در قالب درون و برون سازماني به امدادگران جمعيت و عامه مردم ارائه مي شود.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان گفت: اولويت اساسي اين جمعيت آموزش كاركنان و اعضا و همچنين اعضاي كانون هاي بشردوستانه است.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان افزود: 330 كانون در حوزه هاي دانشجويي، طلاب، دانشجويي و دانش آموزي، عشايري و روستاي فعال است كه اعضاي اين كانونها نيز آموزش ها را مي بييند.
وي از ثبت 3 هزار نفر در سامانه هلال استان خبر داد و گفت: در استان 10 پايگاه ثابت امدادي و جاده اي با حضور 5 امدادگر و نجاتگر و 8 پايگاه موقت در شعب و متناسب با شرايط زماني از جمله ايام عيد، تابستان و زمستان پايگاههاي سيار و موقت ايجاد مي شود.
به گفته وي، از سال گذشته تاكنون 10 تفاهمنامه آموزشي با در حوزه هاي مختلف اداري، كارخانجات و گروه هاي خانوادگي
منعقد شده است.
وي گفت:طرح خادم از سال 95 با 3 هزار خانوار آغاز و سال گذشته نيز 9هزار خانوار آموزش كمكهاي اوليه را فرا گرفتند.
به گزارش ايرنا، 14 آذرماه به عنوان روز جهاني داوطلب نامگذاري شده است.
7360/2097
شهركرد- ايرنا- مديرعامل جمعيت هلال احمر چهارمحال و بختياري گفت: تاكنون بيش از 20 هزار نفر از جوانان استان به عضويت اين جمعيت درآمده اند.