محمدتقی نظرپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه، مهمترین دغدغه دانشگاه ها و وزارت علوم در بحث بودجه را افزایش هزینه غذای دانشجویی به علت استقبال دو تا سه برابری دانشجویان از سلف های ارزان قیمت دانشگاه عنوان كرد.
وی با بیان این كه دانشگاه ها بابت پخت و پز غذای دانشجویی، هزینه های زیادی متقبل می شوند، افزود: این امر به علت گرانی غذای غیردانشجویی و استقبال دانشجویان از سلف دانشگاه نسبت به دوره های گذشته اتفاق افتاده است.
به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، غذای دانشجویی، ارزان قیمت تر از سایر غذاهاست و استقبال دانشجویان از سلف دانشگاه، بار مالی بیشتری برای دانشگاه ها ایجاد كرده است.
وی گفت: هزینه های دانشگاه ها بابت پرداخت سوبسید برای غذا افزایش یافته است.
نظرپور اظهار كرد: رقم هزینه ای كه شركت های خصوصی بابت تهیه غذای دانشگاه طلب می كنند در سال جاری بالا رفت و این میزان در سال آینده هم پیش بینی شده است. بنابراین، در بحث بودجه باید تمهیدات دیگری اندیشید.
نظرپور پیش از این اعلام كرده بود كه به علت افزایش هزینه دانشگاه ها، بودجه دانشگاه ها برای سال آینده باید 40 درصد افزایش یابد.
**9492** 1200
معاون اداری مالی وزارت علوم مطرح كرد:
استقبال 3 برابری دانشجویان از غذای ارزان قیمت دانشگاه ها
۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۹:۳۶
کد خبر:
83123317
تهران - ایرنا - معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: استقبال سه برابری دانشجویان از غذای ارزان قیمت سلف های دانشگاه، هزینه ها را افزایش داد.