به گزارش ايرنا، عليداد تيموري روز چهارشنبه در همايش «ديابت نگراني هر خانواده» در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي سميرم افزود: بيشترين مبتلايان به اين بيماري را زنان و افراد بالاي 30 سال تشكيل مي دهد.
به گفته اين كارشناس، سن ابتلا به انواع بيماري ديابت در گذشته بالاي 55 سال بود اما امروزه اين سن به ميانگين 30 و حتي ميانگين سني در حال رفتن به سن زير 30 سال است.
وي تاكيد كرد: ضروي است مردم با مراجعه به پايگاه هاي سلامت و خانه هاي بهداشت شهري و روستاي براي آگاهي از سلامت، دريافت خدمات بهداشتي ودرماني و پيشگيري از بيماري ها بويژه ديابت اقدام كنند.
تيموري خاطر نشان كرد: بيماري ها شامل دو دسته واگير و غيرواگيراست اما با شرايطي كه در شهرها و روستاها بوجود آمده است، بيماري هاي غيرواگير بيشتر از بيماري هاي واگير شيوع دارد.
كارشناس مسئول واحد مبارزه با بيماري هاي شبكه بهداشت و درمان سميرم افزود: بزرگترين مشكل ديابت اين است كه شخص از بيماري خود آگاهي ندارد در صورتي كه اگر شخص بداند دچار بيماري ديابت است و راه هاي كنترل آن را بداند بيماري قابل كنترل است و از عوارض بعدي آن جلوگيري مي شود.
شهرستان سميرم حدود 100هزار نفر جمعيت دارد.
7147/ 6022
اصفهان- ايرنا- كارشناس مسئول واحد مبارزه با بيماري هاي شبكه بهداشت ودرمان سميرم از ابتلاي هشت درصدي مردم اين شهرستان به بيماري ديابت خبر داد.